Άνοιξε το Φεστιβάλ Τρίπολης με συναυλία από τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ (pics,vid)

Άνοιξε το Φεστιβάλ Τρίπολης με συναυλία από τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ (pics,vid)

Ιούλιος 14, 2017 - 09:39
1 σχόλια

Ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού για τον Δήμο Τρίπολης, χωρίς όμως την αναμενόμενη συμμετοχή κόσμου.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, διοργάνωσαν στον χώρο μπροστά από το δικαστήριο στην Πλατεία Άρεως μια μουσική βραδιά με την έντεχνη ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής.

Η 12μελής ορχήστρα εργαζόμενων στον ΟΤΕ έχει μια επιτυχημένη 20ετή πορεία που περιλαμβάνει, πέραν της ψυχαγωγίας των εργαζομένων, συμμετοχές σε μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα εντός και εκτός Αττικής. Η ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιώργου Γκαβογιάννη, παρουσιάσε ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό πεντάγραμμο, αναδεικνύοντας παράλληλα τον «επαγγελματισμό» της ερασιτεχνικής δημιουργίας.

Στον χώρο της συναυλίας υπήρχαν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης για τηλεφωνικές συσκευές.

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Άνοιξε το Φεστιβάλ Τρίπολης με συναυλία από τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.