Άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Νοέμβριος 12, 2017 - 09:31
0 σχόλια

Δείτε πού θα ψηφίσετε στην Αρκαδία

Η μεγάλη ώρα για την εκλογή του νέου αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έφθασε. Οι κάλπες άνοιξαν για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 08:00 και θα μείνουν ανοικτές έως τις 20:00 (με την προσθήκη μιας ώρας όπου κριθεί απαραίτητο και στην Αθήνα λόγω Μαραθωνίου).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Ο πολίτης ψηφίζει σε όποιο εκλογικό κέντρο βρίσκεται κοντά του, με ταυτότητα ή διαβατήριο και πληρώνοντας τρία ευρώ.  
Κάλπες, ψηφοδέλτια και σφραγίδες βρέθηκαν από χθες στα χέρια των υπευθύνων και κλειδώθηκαν στα εκλογικά κέντρα, ενώ στις 06:00 άρχισαν να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα οι εθελοντές και οι εφορευτικές επιτροπές.

Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Νίκος Αλιβιζάτος υποσχέθηκε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως τις 22:30, εφόσον βέβαια έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και αποφευχθούν εντάσεις και εντάσεις.

«Οι πολίτες πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής του σημερινού πολιτικού σκηνικού» δήλωσε το Σάββατο η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν έχουμε άλλο χρόνο, πρέπει να συγκρουστούμε με το σάπιο καθεστώς της αναξιοκρατίας. Να δημιουργήσουμε πλειοψηφικές συμμαχίες για γρήγορες και μεγάλες αλλαγές» είπε στους ψηφοφόρους ο Σταύρος Θεοδωράκης

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η προσπάθεια λοιπόν που κάνουμε δεν είναι κομματική, δεν είναι προσωπική. Εάν αποτύχουμε, η κοινωνία τα επόμενα χρόνια θα είναι μια γερασμένη χώρα με τεράστιες κοινωνικές ανισότητες».

Γιώργος Καμίνης: «Την Κυριακή δεν πάμε να ψηφίσουμε μόνο ένα πρόσωπο. Η ψήφος είναι δήλωση και πολιτική πράξη ότι δημιουργούμε διέξοδο, αλλαγή στο διχαστικό δίπολο Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ, που καθηλώνει τη ζωή της χώρας και καθυστερεί την ανάπτυξη». 

Γιάννης Μανιάτης: «Την Κυριακή κάνουμε την ανατροπή. Επιλέγουμε νέα ηγεσία  και βάζουμε τέλος στη στασιμότητα του 7% της παράταξής μας!».

Γιάννης Ραγκούσης: Την Κυριακή εσείς αποφασίζετε. Είμαστε πλειοψηφία όσοι θέλουμε μια απελευθερωμένη από τη Νέα Δημοκρατία παράταξη, αρκεί να έρθετε να ψηφίσετε. Πρέπει να πάμε στον δρόμο που πορεύονται οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Γερμανοί Προοδευτικοί.

Την ανάγκη οι πολίτες να κινητοποιηθούν επισήμαναν στις τελευταίες παρεμβάσεις τους και οι Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης.

 

Δείτε πού μπορείτε να ψηφίσετε στην Αρκαδία

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 

ΚΕΠ Δήμου

Άστρος Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 

Κάτω Δολιανά,Αρκαδίας

Κάτω Δολιανά,Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΥΤΙΝΑΣ

Δημοτικό Κατάστημα Βυτίνας

Βυτίνα Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ

ΚΕΠ Δημητσάνας

Δημητσάνα Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ

Δημοτικό Κατάστημα Τροπαίων

Τρόπαια Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Παλιά αίθουσα Δημοτικού Συμβολίου

Παπαναστασίου 30,Μεγαλόπολη Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Πρώην Δημαρχείο Λεωνιδίου-Βιβλιοθήκη

Λεωνίδιο Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Παπαναστασίου 25,Τρίπολη Αρκαδίας

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

Φιλοτεχνικός Σύλλογος Λεβιδίου

Λεβίδι Αρκαδίας

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.