Ανοιτό το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα κατά το Μελιτζάzz

Ανοιτό το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα κατά το Μελιτζάzz

Ιούλιος 01, 2019 - 16:45
0 σχόλια

Για άλλη μία χρονιά οι πόρτες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα θα ανοίξουν για το κοινό, στο πλαίσιο του Μελιτζάzz 2019 “Bittersweet” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. O Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας προσκαλεί τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής που θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ, να επισκεφθούν το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα για να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν από κοντά τον φυτικό πλούτο της προστατευόμενης περιοχής του Πάρνωνα.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Κέντρο Πληροφόρησης θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από Τετάρτη 03 Ιουλίου έως Σάββατο 06 Ιουλίου, από τις 20:00μ.μ. έως τις 23:00μ.μ. Κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του Κέντρου θα πραγματοποιείται περιβαλλοντική ενημέρωση των επισκεπτών από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.