Επικαιρότητα

Latest

Στρατηγάκος: Ουδέποτε κάλεσα εκπρόσωπο των Ταξί

Απαντώντας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στον εκπρόσωπο των ΤΑΞΙ Σπάρτης κ. Σωτήριο Ροϊνό, δηλώνει ότι: 

Περισσότερα

Ευχαριστήριο Παγγορτυνιακού στον Δήμο Τρίπολης

Με ανακοίνωση του ο Παγγορτυνιακός ευχαριστεί τον Δήμο Τρίπολης και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών και στην ομάδα της Γορτυνίας που θα το χρησιμοποιήσει σαν έρδα την νέα αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερα

Λαθραία καύσιμα μετέφερε το δεξαμενόπλοιο που έστειλαν στην απάντληση του «Αγία Ζώνη»!

Πιστοποιητικά δεν είχε και συμμετείχε στην επιχείρηση απάντλησης του πετρελαίου από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη», είχε όμως στις δεξαμενές του είχε λαθραία καύσιμα!  Τα καύσιμα βρίσκονταν στα διπύθμενα του πλοίου και αμέσως μόλις έγινε ο

Περισσότερα

Πόσες υπογραφές έχει συγκεντρώσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος;

Φουντώνει το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς,  καθώς η παράταξη βρίσκεται σε προεκλογικούς ρυθμούς με τους υποψηφίους να τρέχουν στην κούρσα της συγκέντρωσης υπογραφών εν όψει της κάλπης της 5ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη

Περισσότερα

Νικολάκου: Ξύπνησε μετά από 7 χρόνια ο κ. Πατσαρίνος

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πατσαρίνου για τη μεταφορά των μαθητών, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

Περισσότερα

Τα μάθατε τα νέα; Πωλούνται οι 3 & 4 μονάδες της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!

Τα μάθατε τα νέα; Επίσημα πλέον οι μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης μπήκαν στο πακέτο πώλησης των λιγνιτικών μονάδων.

Περισσότερα

Πρόσκληση σε επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της Πελοπόννησος EXPO

Στo πλαίσιo της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017, διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων ως εξής:

Περισσότερα

ΚΚΕ Αρκαδίας: Το «μείγμα» της εκμετάλλευσης...

Η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον Κυρ.

Περισσότερα

Πόσοι υποβιβάζονται από την νέα Γ Εθνική

Μεγάλες μάχες προμηνύονται στην νέα Γ’ Εθνική κατηγορία μιας και από το φετινό πρωτάθλημα η υπόθεση παραμονής θα αποτελεί  αρχικά τον πρώτο και ίσως πρωταρχικό στόχο των περισσότερων.

Περισσότερα

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Τρίπολη

Ισχυρή σεισμική δόνηση κούνησε την Τρίπολη στις 11:40 το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου. Συμφωνα με το Γαιοδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 20-09-2017 τοπική ώρα: 11:40 18 χλμ.

Περισσότερα

Σελίδες