Επικαιρότητα

Latest

Ελευθερόπουλος: «Κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την εικόνα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη τύποθ αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Read More

Η βροΧή σταμάτησε τον Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι όπου πραγματοποιήθηκε υπό καταρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του.

Read More

Το Αzalea Spa στηρίζει το κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης (pics,vid)

Η επιχείρηση Azalea Spa στην Τρίπολη, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, αφουγκράζεται τις ανάγκες της περιοχής και διοργάνωσε μία φιλανθρωπική αγορά τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Τρίπολης.

Read More

Προς παράταση η κυνηγετική περίοδος του αγριόχοιρου

Όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί παράταση στο κυνήγι του αγριόχοιρου μετά την απαγόρευση των προηγούμενων ημερών που όπως είχε χαρακτηρίσει ο κύριος Ρουμελιώτης Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης ήταν άτοπη ειδικά γι

Read More

Απεβίωσε στο Λεωνίδιο ο φωτογράφος Γεώργιος Χιώτης (vid)

Απεβίωσε και κηδεύτηκε χτες στο Λεωνίδιο σε ηλικία 90 ετών ο γνωστός φωτογράφος Γεώργιος Χιώτης. 

Read More

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (19/01 - 25/01)

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2016 - 2017 που ξεκινά από την Πέμπτη 12/01 έως την Τετάρτη 18/01/2017.

Read More

Live: Αστέρας - Ολυμπιακός

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε από το γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' εξέλιξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθληματος της

Read More

Παυλής: Κορυφαίος τομέας στη χώρα μας δεν είναι άλλος από τον πρωτογενή

Σε ένα τομέα στη χώρα μας που είναι κορυφαίος και δεν είναι άλλος από τον πρωτογενή τομέα, πρέπει να σκεφτούμε τι καινούργιο χρειάζεται να ακούσουμε και να μάθουμε, ώστε αυτό που παράγουμε να αποκτήσει την προστιθέμενη αξία που του αρμόζει και να

Read More

Ο προπονητής Γιώργος Παπαδόπουλος εισηγητής σε ημερίδα καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Η Στ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζοντας τις ημερίδες στις μεγάλες πόλεις της περιοχής της διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.

Read More

Το ημερολόγιο του Ορφέα Τρίπολης

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων και του καλλιτεχνικού μας προγραμματισμού για την νέα χρόνια, η χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” προέβη στην έκδοση ημερολογίου για το έτος 2017.

Read More

Σελίδες