Επικαιρότητα

Latest

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε όχημα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (pics)

Σήμερα, 17/11/2017, πραγματοποιήθηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι βρίσκονταν στην «ουρά» της πορείας που έλαβε χώρα για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου στην Πάτρα Αχαΐας, σε όχημα της Γ’ Κ.Ο.Π.

Περισσότερα

Να θυμηθεί την αρχή της ιστορίας τους

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να έχουν την απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις τους στην Κρήτη.

Περισσότερα

Κουστένης: Ο Παπάγου έχει την πίεση

Για το παιχνίδι με τον Παπάγου μίλησε ο προπονητής του Αρκαδικού Τζίμης Κουστένης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας πως ο ΣΕΦΑ είναι έτοιμος να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Περισσότερα

Το ΚΚΕ Αρκαδίας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Τρίπολη

H T.E. Αρκαδίας και το Τ.Σ. της  ΚΝΕ  τίμησαν την εξέγερση με εκδήλωση που οργάνωσαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη το απόγευμα της 16ης του Νοέμβρη.

Περισσότερα

Μπάχαλο με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη (pics)

Μπερδεμένα τα πράγματα με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Κωτσομητόπουλος.

Ο ίδιος εξηγεί:

Περισσότερα

Συγχαρητήρια Καραλή σε Ζορμπαλά για τον Δημοσιογραφικό έπαινο του ΠΣΑΤ

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης συγχαίρει τον  κ. Σταύρο Β. Ζορμπαλά για τον Δημοσιογραφικό έπαινο (έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ " Πάνος Γεραμάνης") που απέσπασε , απ' τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. 

Περισσότερα

Ο Ορφέας Τρίπολης στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι σήμερα, 17.11.2017, η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ φιλοξενείτε στην εκπομπή «ΧορωδιοΓραφίες», μια παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα

Περισσότερα

Μήνυση για παράνομο κυνήγι από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γεωργίου Μάριος και Χυτήρης Απόστολος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Καμαρών και Αιγίου αντίστοιχα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιο

Περισσότερα

Διαμόρφωση δημοτικής οδού προς οικία Μητρόπουλου στο Ίσαρη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου ‘’Διαμόρφωση δημοτικής οδού προς οικία Μητρόπουλου Τ.Κ. ΄Ισαρη” προϋπολογισμού μελέτης (12.000,00) € συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Περισσότερα

Σελίδες