Επικαιρότητα

Latest

Η αποκάλυψη του Ιερού και του Ναού της Αθηνάς Αλέας στην Τεγέα (pics,vid)

Η Τεγέα, η σπουδαιότερη αρχαία πόλη της Αρκαδίας, βρισκόταν κοντά στο σύγχρονο χωριό της Αλέας, στην περιοχή του ναού της Παλαιάς Επισκοπής.

Περισσότερα

Ασημακόπουλος: Είναι νόμιμη η σύνθεση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας;

Με έκπληξη διαπιστώνω πως ο Δήμαρχος συγκάλεσε για την Παρασκευή 26/5 την Οικονομική Επιτροπή δημοσιεύοντας τη σχετική πρόσκληση στον ισότοπο του Δήμου Γορτυνίας.

Περισσότερα

Βαριά πρόστιμα για τη μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας

Περίπου 90.000 οχήματα έχουν εντοπιστεί τα οποία ανήκουν σε σχεδόν 40.000 ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν καταβάλει τα ποσά που αναλογούν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Περισσότερα

Τι είναι η Ενδοουρολογία; (vid)

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει παγκοσμίως η εφαρμογή της ενδοουρολογίας και της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής ουρολογίας στην αντιμετώπιση σχεδόν όλων των χειρουργικών ουρολογικών παθήσεων.

Περισσότερα

Διαγωνισμός για ενοικίαση εκτάσεων για βοσκή στην Μαγούλα

Ο αγροτικός συνεταιρισμός Μαγούλας με έδρα Μαγούλα και ΑΦΜ 997442071 ΔΟΥ Τρίπολης προσκαλεί τους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής Αρκαδίας την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στο κοινοτικό κατάστημα Μαγούλας και ώρα 11.00 π.μ στον διαγωνισμό για την ενο

Περισσότερα

Οθόνες και ηλεκτρονικά παιχνίδια

Πέρασαν οι εποχές που ξεχυνόμασταν στις αλάνες και πραγματικά «ξεχνούσαμε» να γυρίσουμε στα σπίτια μας.

Περισσότερα

Ημέρα αφιερωμένη στη συνεργασία Πα.Πελ. και CERN

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, από τις 12:00 και μετά, στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα ξεκινήσει μια σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο τη συνεργασία μεταξύ Πανεπιστημίου Πε

Περισσότερα

Eορτάζει ο Αη Γιάννης ο Ρώσος στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Θάνα

Εορτάζει η εικόνα του ΑΓΙΟΥ στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου ( Νηστευτή ) 3ο  χλμ.  ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΘΑΝΑ τελούν υπό την προστασία των Υπαλλήλων και Συνταξιούχων                                    ΔΕΔΔΗΕ / ΔΕΗ ΑΕ Περιοχής Τρίπολης

Περισσότερα

Σαρωτική νίκη με αυτοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης στις φοιτητικές εκλογές

Την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας.

Περισσότερα

Ένας βροχερός, χειμωνιάτικος Μάης...

Βροχερός και κρύος ο εφετινός Μάης, δεν θυμίζει σε τίποτα το καλοκαίρι που έρχεται. Αν έρχεται...

Η φωτογραφία ανήκει στον Γ.Κ.

Περισσότερα

Σελίδες