Επικαιρότητα

Latest

Κόντρες και ξύλο στο Δημαρχείο Τρίπολης

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κατήγγειλε ο κ. Γ. Σμυρνιώτης ότι επικρατούν στο Δημαρχείο Τρίπολης κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Περισσότερα

Μείζον ζήτημα για την Μεγαλόπολη η μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής (vid)

Ολοένα περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια για την μεταστέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης, και τα δεδομένα για την ακριβή τοποθεσία μεταστέγασης να αλλάζουν συνεχώς.

Περισσότερα

Χειμερία νάρκη...

Χειμερία νάρκη...

Η φωτογραφία ανήκει στον Γιώργο Καπράνο.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη "Η φωτογραφία της ημέρας".

Περισσότερα

Στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ στο Άργος το Λεωνίδιο (pics)

Στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος πήραν μέρος και οι ακαδημίες του Λεωνίδιου την περασμένη Κυριακή (19/2) στο Άργος.

Περισσότερα

Χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων σε Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ

Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει σήμερα εγκαίρως το χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων για τους μαθητές του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ.

Περισσότερα

Έκοψαν την πίτα τους οι ξενοδόχοι της Κυνουρίας

Στις 5 του μηνός Φεβρουαρίου, στο κατάστημα του Νικολάου Ανεζύρη ή «Μανωλέα», στο Λιβάδι, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κυνουρίας, για την καθιερωμένη κοπή της πίτας, με τη συμ

Περισσότερα

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Αναλυτικά:

Περισσότερα

Τι είν' αυτό που το λένε ΕΦΚΑ, τι είν' αυτό; (vid)

Αιφνιδιάστηκε λες και του πέταξαν στα μούτρα απόσπασμα από τη στήλη της Ροζέτας και του ζήτησαν να το μεταφράσει. Λες και του μίλησαν αραβικά και δεν καταλάβαινε λέξη. Λες και τον ρώτησαν πόσο κάνει 15.980+12.890, λέω εγώ τώρα.

Περισσότερα

Απέχουν και αυτή την Τετάρτη οι συμβολαιογράφοι

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ότι ούτε αύριο Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν πανελλαδικά πλειστηριασμοί.

Περισσότερα

Μεγαλόπολη: Οι εύκολες λύσεις και το δύσκολο μέλλον

Κάθε φορά που βρίσκομαι κάπου μακριά με φίλους η γνωστούς, πάντα κομπιάζω όταν δέχομαι ερωτήματα όπως: Από που είσαι; από την Μεγαλόπολη ; Τι παράγει η Μεγαλόπολη; Για ποιο πράγμα είναι γνωστή η Μεγαλόπολη;

Περισσότερα

Σελίδες