Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Δούρου - Λυμπεροπούλου

Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Δούρου - Λυμπεροπούλου

Οκτώβριος 31, 2014 - 18:29
0 σχόλια

Συνάντηση της Περιφερειάρχη  Αττικής Ρένας Δούρου με την Περιφερειακή Σύμβουλο Πελοποννήσου Δήμητρας Λυμπεροπούλου επικεφαλής της «Πελοπόννησος Οικολογική» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στο περιθώριο της συνάντησης της Περιφερειακής Αρχής της  Αττικής με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτήν υπογραμμίστηκε η ανάγκη συνεργασίας και διαρκούς αλληλοενημέρωσης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, διαπιστώθηκε η σύγκλιση απόψεων σε κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο Περιφέρειες και επιβεβαιώθηκε πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασική προτεραιότητα τους. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με ανταλλαγή ρεαλιστικών προτάσεων. Τέλος  η Περιφερειάρχης  Αττικής Ρένας Δούρου δήλωσε την στήριξη της στην προσπάθεια διοργάνωσης από την Δήμητρα Λυμπεροπούλου μιας ανοιχτής  Συνάντησης – Ημερίδας, σε πόλη της Πελοποννήσου, με θέμα γυναίκες στην αυτοδιοίκηση - ο ρόλος των γυναικών στην πολιτική ζωή της χώρας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.