Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί για Χιμπέρνιαν και Μόλντε (vid)

Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί για Χιμπέρνιαν και Μόλντε (vid)

Αύγουστος 10, 2018 - 16:20
1 σχόλια

Χωρίς τέρματα έληξε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Χιμπέρνιαν και την Μόλντε που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου στο Εδιμβούργο της Σκωτίας στο γήπεδο "Ίστερ Ρόουντ".

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Νορβηγία εκεί και θα ξεκαθαρίσει ποιους θα συνεχίσει στα play off των προκριματικών του Europa League.

To τελικό 0-0 σε μεγάλο βαθμό αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα καθώς δεν υπήρξαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τις δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής να αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο με τους Χιμπς να στέκονται άτυχοι στο μακρινό σουτ του Μάλαν στην αρχή του παιχνιδιού που σταμάτησε στο δοκάρι.

Μάλιστα από την αρχή των προκριματικών η Χιμπέρνιαν που είναι η καλύτερη επίθεση για πρώτη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει με την Μόλντε να αντέχει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ειδήσεις: 
Video: 

Hibernian vs Molde 0-0 Full Match Highlights Uefa Europa League Third Qualifying Round 09/08/2018


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.