Ανοιχτή συζήτηση για την πολιτική συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τρίπολη (pics,vid)

Ανοιχτή συζήτηση για την πολιτική συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 07, 2017 - 18:01
1 σχόλια

Στο πλαίσιο της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 η περιφέρεια Πελοποννήσου την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε εκδήλωση  με θέμα «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν την Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χθες, σήμερα, αύριο, όπως επίσης έγινε και παρουσίαση των επιτευγμάτων των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων στην Πελοπόννησο.

Να αναφέρουμε ότι οι μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Τρίπολης ζωγράφισαν το σχολείο τους συμμετέχοντας έτσι στην έκθεση με τα έργα που έχουν υλοποιηθεί με χρήματα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα και βραβεύτηκαν για αυτό από τον περιφερειάρχης Πέτρο Τατούλη.

Σε αυτή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, εκπρόσωποι Ελληνικών Αρχών τομεακών πολιτικών, εκπρόσωποι της περιφερειακής μονάδας Ελλάδα-Κύπρος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από οπτικοακουστική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Χτες, Σήμερα, Αύριο», στην οποία παρουσιάστηκαν έργα των τελευταίων 20 χρόνων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Να αναφέρουμε ότι αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020.

Τόπος διεξαγωγής: «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο», Τρίπολη (πίσω από την Πλατεία Άρεως)

Ώρα προσέλευσης: 9.30 πμ

Ώρα έναρξης: 10.00 πμ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση «Αλλάζουμε, προχωρούμε, αξιοποιούμε» στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.