Ανοιχτή συζήτηση - εκδήλωση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Ανοιχτή συζήτηση - εκδήλωση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Δεκέμβριος 10, 2019 - 08:59
0 σχόλια

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της προσπάθειας για σύσταση Σχολής Γονέων στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή συζήτηση - εκδήλωση από τις κυρίες Φατουρου και Παπαδάκη, με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα "Μπορείτε να με καταλάβετε μαμά και μπαμπά;".

Αν και μιλήσαμε πολυ, μοιραστήκαμε πολλες ανησυχίες, αλληλεπιδρασαμε μέσα από ρόλους, μια λέξη δεν μπορεί να περιγράψει τις σημερινές μας ομιλητριες, παρά η λέξη εκπληκτικές!! Κ.κ. Κωνσταντίνα Φατουρου και Δήμητρα Παπαδάκη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και των μελών μας, σας ευχαριστούμε θερμά για την σημερινή σας παρουσία, αλλά περισσότερο για τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς, που μας γέννησε η εξαιρετική σας ομιλία!! Εις το επανιδείν!!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 12ου Δ.Σ. Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.