Ανοιχτή κόντρα Νικολάκου – Πατσαρίνου στο ΠεΣυ

Ανοιχτή κόντρα Νικολάκου – Πατσαρίνου στο ΠεΣυ

Μάρτιος 19, 2018 - 17:26
0 σχόλια

Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στην περιφερειακή αρχή και στον επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκο Πατσαρίνο έφερε το πολύπαθο έργο, όπως και ο κ. Αλευράς το χαρακτήρισε, Βάλτα – Γαργαλιάνοι. Το ζήτημα προέκυψε όταν η περιφερειακή αρχή έφερε το έργο στα εκτός ημερησίας και ο κ. Πατσαρίνος διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν είχε αποσταλεί το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, προχώρησε και πιο πέρα, κάνοντας λόγο για παρατράγουδα στον τρόπο που εγκρίνονται έργα που φέρνει εκτός ημερήσιας διάταξης η περιφερειακή αρχή.

Οι παρατηρήσεις του κ. Πατσαρίνου προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση της αντιπεριφερειάρχη κυρίας Ντίνας Νικολάκου, η οποία τον κατηγόρησε για αντιπολίτευση του κατώτατου επιπέδου.

«Όλα τα έργα είναι σοβαρά, αλλά απαιτείται και η ανάλογη σοβαρότητα να εφαρμόζεται ο κανονισμός. Παρουσιάζονται παρατράγουδα σοβαρά και καλό είναι να προστατεύσουμε τη λειτουργία του συμβουλίου», είπε ο κ. Πατσαρίνος και υπογράμμισε, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις:

Περνάτε έργα νύχτα.

Σε αυτό το σημείο, ο προεδρος του ΠεΣυ Ηλίας Στρατηγάκος αφαίρεσε τον λόγο από όλους, θεωρώντας ότι η συζήτηση ξέφυγε εκτός θέματος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.