«Ανοιχτή γραμμή» στην τουριστικά ανερχόμενη Νότια Κυνουρία

«Ανοιχτή γραμμή» στην τουριστικά ανερχόμενη Νότια Κυνουρία

Ιούνιος 16, 2019 - 10:45
0 σχόλια

Στην πανέμορφη και τουριστικά ανερχόμενη Νότια Κυνουρία και συγκεκριμένα στον, παραλιακό, Τυρό, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνιου η ΕΡΑ Τρίπολης.

Ο Γιάννης Γαλανόπουλος γράφει:

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Ανοιχτή Γραμμή» τα μικρόφωνα του σταθμού φιλοξένησαν ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που μίλησαν για την τουριστική κίνηση στην περιοχή, για καινοτόμες δραστηριότητες, για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, για την πολιτιστική δραστηριότητα καθώς και για τις , ποικίλες, δράσεις που αφορούν την τσακώνικη διάλεκτο .

Μας μίλησαν ο Γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών κ. Ηλίας Σαπουνάκης, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας « Α χωρα νάμου» ( ο τόπος μου, στα τσακώνικα) Γιώργος Αλεξάνδρου , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τυρού Αγγελική Τράκα και ο Πάνος Μαρνέρης από την « Τσακωνοπαρέα». ( φωτο)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται όπως η θεατρική παράσταση στα τσακώνικα, το φεσρτιβάλ «Παρα-Τυρό» το « Τυρός Τρίαθλο» ( 22 Σεπτεμβρίου) , η αναβίωση του Τσακώνικου γάμου ( 23 -24 Αυγούστου) και πολλά άλλα.

( Ευχαριστίες στον κ. Νικήτα Εγγλέζο για την φιλοξενία της εκπομπής στο καφέ « Πέτρα» αλλά και στον κ. Δημ. Λαλουδάκη για τη συνεργασία που είχαμε)

Και την άλλη Παρασκευή θα είμαστε κάπου αλλού (περισσότερα από Δευτέρα).

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.