Ανοιχτά τα ΚΕΠ και οι Δήμοι σήμερα Κυριακή

Ανοιχτά τα ΚΕΠ και οι Δήμοι σήμερα Κυριακή

Ιανουάριος 25, 2015 - 10:24
0 σχόλια

Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 αντίστοιχα.

Επίσης, πρέπει να λειτουργούν κατά τις ίδιες αυτές ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι, όπως μας ενημέρωσε η Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας με το 1511/15/85023/13.1.2015 έγγραφό της τα γραφεία ταυτοτήτων των υφιστάμενων Αρχών έκδοσης, κατά τις ημέρες Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 και Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας.

Για το λόγω αυτό, παρακαλούνται οι υπηρεσίες των δήμων να συνδράμουν στο έργο αυτό, εκδίδοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλουν με FAX στην αρμόδια υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι, την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τα καταστήματα των ΟΤΑ πρέπει να παραμείνουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους, όπου εκτείνεται η χωρική τους αρμοδιότητα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.