Ανοίγει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Αύγουστος 18, 2018 - 12:22
0 σχόλια

"Μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις" δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Πιτσιλής είπε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο ώστε να αρχίσει η λειτουργία της πλατφόρμας με την οποία θα εντοπίζονται όλοι οι φορολογούμενοι που έχουν εισόδημα από βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και δεν το δηλώνουν. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ θα γίνει η καταγραφή των ακινήτων και των εισοδημάτων.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αναφερόμενος στην επιχείρηση "Τρίαινα", είπε ότι η ΑΑΔΕ έχει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο σε τουριστικές περιοχές και ότι εστιάζουν οι υπηρεσίες κυρίως σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, με επιχειρήσεις που κάνουν υψηλούς τζίρους κ.α. Όπως είπε ο κ. Πιτσιλής για φέτος είναι προγραμματισμένοι 55.000 έλεγχοι και εστιάζουν στους τομείς της εστίασης, της φιλοξενίας, των υπηρεσιών κ.α.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.