Ανοίγει το Cine Ville Tripolis - Το πρόγραμμα προβολών (3/9 – 9/9)

Ανοίγει το Cine Ville Tripolis - Το πρόγραμμα προβολών (3/9 – 9/9)

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 16:37
0 σχόλια

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ο Κινηματογράφος της πόλης μας CineVille Tripolis ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Η ομάδα του CineVille σας προσκαλεί στο δυναμικό ξεκίνημά της, φέρνοντας στην μεγάλη οθόνη τις καλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς, προσφέροντας ποιοτική διασκέδαση.

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2015 - 2016 που ξεκινά από την Πέμπτη 3 / 9 έως και την Τετάρτη  09 / 9 / 2015.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ - MISSION: IMPOSSIBLE ROGUE NATION

Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, ανθρωποκυνηγητά αέρος, νερού κι εδάφους  και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο. Μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι!

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΚ ΚΟΥΑΡΙ

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ

Διάρκεια: 131 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής > Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις : 19:40 & 22:20

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=TTSAXKSGTxE

 

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) - INSIDE OUT (GR)

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Σκηνοθεσία: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ

Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 

Ώρες Προβολής > Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  17:30

Trailer > https://www.youtube.com/watch?v=3uQsiB0ND5c

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.