Άνοδος στην Γ' Εθνική με την Ηλιούπολη για τον Νικήτα Φούφα

Άνοδος στην Γ' Εθνική με την Ηλιούπολη για τον Νικήτα Φούφα

Ιούνιος 27, 2020 - 21:03
0 σχόλια

Με αφορμή αυτή την απόφαση η Ηλιούπολη προάγεται στην επόμενη κατηγορία. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ιδιαιτερα ευχαριστημενος επειδη ο στοχος της ανοδου επιτευχθηκε με ελκυστικο ποδοσφαιρο και ποδοσφαιρο κυριαρχιας σε ολα τα παιχνιδια.

Εξυμνεί τους φιλάθλους της Ηλιούπολης χαρακτηρίζοντας τους ως τους πιο φανατικούς που έχει συναντήσει έως τωρα, ενώ κρίνει ότι οι εγκαταστάσεις της ομάδας συγκρίνονται με αυτές των μεγάλων ομάδων. Πανευτυχής για το κατόρθωμα του Συλλόγου του περιμένει της εξελίξεις ώστε να αποφασίσει την συνέχεια της καριέρας του, που σίγουρα θα ήθελε να είναι στην ίδια ομάδα, παράλληλα όμως με τις σπουδές του.

Στην σύγκριση πρωταθλήματος μεταξύ Αρκαδίας και Αθηνών, σύμφωνα πάντα με την άποψη του Φούφα, η Αθήνα υπερτερεί καθώς εκεί γίνονται 5 προπονήσεις κατά μέσο όρο την εβδομάδα αντιθέτως με το δικό μας πρωτάθλημα που περιορίζονται σε μια και σε ελάχιστες περιπτώσεις 3 χωρίς τον εβδομαδιαίο αγώνα.

Η βασική όμως διάφορα έχει να κάνει με τον κόσμο που βρίσκεται στα γήπεδα καθώς όπως αναφέρει ο Δολιανιτης άσσος της Ηλιούπολης, το πρωτάθλημα στην Αθήνα ελκύει πλήθος θεατών και ιδιαίτερα οι ιστορικές ομάδες έχουν πάντα αρκετά κοινό στους αγώνες τους.

Ο Νικήτας Φούφα έχει αγωνιστεί στις νεανικές ομάδες του Αστέρα Τρίπολης, στον Πανθυρεατικό, στους Τράχωνες, φέτος στην Ηλιούπολη αλλά το ποδόσφαιρο πλέον περνά σε δεύτερη μοίρα γι αυτόν καθώς προτεραιότητα του είναι οι σπουδές και η εργασία του. Εμείς από την πλευρά μας, του ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και καλά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.