Άνοδος με τον Ίκαρο Σερρών για τον Σταματόπουλο

Άνοδος με τον Ίκαρο Σερρών για τον Σταματόπουλο

Μάιος 23, 2017 - 20:15
1 σχόλια

Την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ με την ομάδα των Ικάρων Σερρών πανηγύρισε ο νεαρός Αρκάς φόργουορντ Βαγγέλης Σταματόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 21 Μαΐου.

Ο 19χρονός άσος προϊών των ακαδημιών και μέλος της ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού αγωνίστηκε την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στις Σέρρες με την φανέλα του Ίκαρου συνδυάζοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία τον αθλητισμό με τις σπουδές του σε ένα ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής με μία ομάδα που είχε πρωταγωνιστικούς στόχους και υψηλές φιλοδοξίες.

Οι Ίκαροι Σερρών με ρεκόρ (23-3) τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους ( ισόβαθμοι με τον Παναθλητικό) παίρνοντας το ένα από τα δύο εισιτήρια που την οδηγούν από την νέα χρονιά στην Β’ Εθνική σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορική ομάδα των Σερρών.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν οι Ίκαροι αντιμετώπισαν στις Σέρρες την ΑΕ Κομοτηνής παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 67-54. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Βαγγέλη Σταματόπουλου να πανηγυρίζει την σπουδαία της επιτυχία και την άνοδο της.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μαζί με τον Βαγγέλη στους ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ (ώς βοηθός του προπονητή ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ) είναι & ο γιός μου ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ απο την Μεγαλόπολη, φοιτητής & αυτός στα Τ.Ε.Φ.Α.Α ΣΕΡΡΩΝ. Δούλεψαν & αμοίφθηκαν & οι δυό τους , μπράβο τους & καλή συνέχεια να έχουν τα παιδιά να κάνουν περίφανους εμάς του γονείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.