Ανεβάζει ρυθμούς ο Παναρκαδικός

Ανεβάζει ρυθμούς ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 20, 2018 - 10:12
0 σχόλια

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο Παναρκαδικός ο οποίος έχει πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα στην δουλειά για να μπορέσει να καλύψει μέρος του χαμένου χρόνου που έχασε.

Η ένταση των προπονήσεων έχει ανέβει κατακόρυφα με τον Αντώνη Μαυρέα να βλέπει με ικανοποίηση καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία της ομάδας τους.

Παράλληλα με τις προπονήσεις το τριφύλλι συνεχίζει το μεταγραφικό του ψάξιμο για την ενίσχυση του σε θέσεις όπου έχουν διαπιστωθεί κενά ενώ γίνονται και δοκιμές ποδοσφαιριστών που θα γίνει κίνηση αποκτηθούν μόνο εάν ανάψει το πράσινο φως ο Μεσσήνιος τεχνικός.

Οι πράσινοι κάνουν προσπάθεια και βρίσκονται σε επαφές με τους Γιουκούδη και Στρέμπα έτσι ώστε να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία και όπως προκύπτει και στις δύο αυτές περιπτώσεις τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών.

Από κει και πέρα ο Παναρκαδικός φιξάρει και τα πρώτα του φιλικά τεστ που όπως όλα δείχνουν θα είναι με Μεσσηνιακές ομάδες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.