Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προπόνησης στον Αρκαδικό

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προπόνησης στον Αρκαδικό

Αύγουστος 27, 2014 - 23:06
0 σχόλια

Η προετοιμασία  της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησε με τους παίχτες να ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων που επιβάλουν οι συνθήκες της προετοιμασίας.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όπως λέει και ο σοφός λαός και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Αρκαδικού με το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες να έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στον σωστό χρόνο και κατάλληλα προετοιμασμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 Το πρόγραμμα της προετοιμασίας  για τους παίχτες του Γιάννη Καστρίτη περιλαμβάνει αρκετά χιλιόμετρα τρέξιμο νωρίς το πρωί και απογευματινή προπόνηση στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Δ.Α.Κ. Τρίπολης  με την όρεξη και το πάθος να ξεχειλίζει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.