Το άνετο πέρασμα από το Παγκράτι και ο τελικός που έρχεται

Το άνετο πέρασμα από το Παγκράτι και ο τελικός που έρχεται

Απρίλιος 27, 2015 - 11:18
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πέρασε με σχετική άνεση από το ΜΕΤΣ το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και πλέον χρειάζεται μία νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος (Ψυχικό εντός-Λιβαδειά εκτός) για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Ο ΣΕΦΑ διατήρησε την παράδοση που έχει δημιουργήσει κόντρα στο Παγκράτι και με όπλο του την πολύ καλή επιθετική άμυνα και τις γρήγορες επιστροφές σε συνδυασμό με την  σωστό διάβασμα στην επίθεση και το χτύπημα κάθε αδυναμίας του Παγκρατίου μετέτρεψε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο.

Μοναδικό μελανό κομμάτι είναι ο τραυματισμός του Πέτρου Νοέα στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση (12 πόντους). Μένει να φανεί το κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του φόργορντ του Αρκαδικού που αποτελεί έναν πολύτιμο εργαλείο της ομάδας της Τρίπολης που θέλει ασφαλώς να έχει όλους τους παίχτες της ετοιμοπόλεμους στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό. Η λέξη τελικός είναι και αυτή που αντικατοπτρίζει και την πραγματική έννοια του εν λόγο αγώνα κάτι το οποίο φάνηκε και με τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή και των παιχτών του Αρκαδικού.

Το παιχνίδι με το Ψυχικό αποτελεί σαφώς τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία του Αρκαδικού μπάσκετ και άπαντες στον ΣΕΦΑ θέλουν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς να πάρουν την νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους αυτή την ιστορική άνοδο.

Είδη στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Τρίπολης και όχι μόνο επικρατεί παροξυσμός και αναμένεται το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το προσεχές Σάββατο (2/5, 17:00) να είναι ασφυκτικά κατάμεστο και να  ζήσει μοναδικές στιγμές. Ο κόσμος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία και είναι έτοιμος να δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση που θα χρειαστεί στους παίχτες του Αρκαδικού  για να φτάσουν στην νίκη και την άνοδο.

Η προετοιμασία του ΣΕΦΑ ξεκινά με τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίχτες του να ρίχνονται στην σκληρή καθημερινή δουλειά των προπονήσεων και με  απόλυτη συγκέντρωση και πάθος να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται και να είναι έτοιμοι για αυτό το τόσο μεγάλο παιχνίδι που έρχεται.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.