Άνετη τεσσάρα για τον Αστέρα στο κύπελλο

Άνετη τεσσάρα για τον Αστέρα στο κύπελλο

Δεκέμβριος 18, 2018 - 19:11
0 σχόλια

Άνετα, εύκολα εμφατικά ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τις Σέρρες επικρατώντας με σκορ 0-4  του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αρκαδική ομάδα που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση πραγματοποίησε πολλές αλλαγές με τον Γιώργο Παράσχο να κάνει ροτέισον και  δίνει χρόνο συμμετοχής και παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Με τέρματα των Τσιλιανίδη στο 7', Μπαστιάνου στο 42', Ρόλε στο 51' και Βαλιέντε στο 58' οι κιτρινομπλέ πήραν την νίκη φθάνοντας της πέντε συνεχόμενες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος επιβεβαιώνοντας την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο τους σε επίσημο αγώνα με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έκαναν οι Αλμπάνης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος και Φωτόπουλος παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών της ομάδας.

Το παιχνίδι όπως είναι φυσικό και με βάση το τελικό του σκορ δεν αντέχει μεγάλης κριτικής με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει εύκολα την νίκη όντας καλός δημιουργικά, με πολλές ευκαιρίες εκτός από τα τέσσερα γκολ με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μεγάλη διάθεση. 

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομμάτης (55’ Δέντσας), Τάκας, Τριανταφύλλου, Καριοφύλλης, Λιάρας, Κεχαγιάς (80' Γκόλιας), Τσαούσης (64’ Λαζαρίδης), Ζυγκερίδης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64’ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ (80’ Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55’ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.