Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρ. Λαμπρόπουλος (pics,vid)

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρ. Λαμπρόπουλος (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 12:09
7 σχόλια

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, αφού από σήμερα ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκίνησε ήδη σειρά συναντήσεων με διευθυντές των υπηρεσιών για να ενημερωθεί.

Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου για μία τετραετία έχοντας υπόψη ότι δεν έχουμε κανενός είδους ιδιοκτησιακή αντίληψη για τη διοίκησή της

Μίλησε για το πρόγραμμα της περιφερειακής αρχής το οποίο ξεκινά με άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεών τους, με τις προσπάθειες για τον επανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ για να συμπεριληφθούν και τα δίκτυα του φυσικού αερίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανέλαβε καθήκοντα ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρ. Λαμπρόπουλος


7 Σχόλια

Γιατί είναι τελείως άδειες οι βιβλιοθήκες τόσο στην αντιπεριφερειάρχης όσο και στο γραφείο του κ. Νικα;

Γιατι τα βιβλια ηταν του Τατουλη και του Γιαννακουρα αντιστοιχως. Προς τι η απορια ;

Από τα γραφεία πάρθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα και τίποτα περισσότερο.. Τα τραπέζια, οι καρέκλες, οι κουρτίνες, τα έγγραφα που αφορούν την λειτουργία της Περιφέρειας και είναι είτε χειρόγραφα είτε στους υπολογιστές παρέμειναν και δεν τα πήρε κανείς.. Αφήστε λοιπόν τα σχόλια για δημιουργία εντυπώσεων.. Η ουσία είναι το έργο και τίποτα παραπάνω.. τα αποτελέσματα της δουλειάς και η ιστορία κρίνει τους πάντες

Από τα γραφεία της Περιφέρειας πάρθηκαν τα ΠΑΝΤΑ. Ας έρθει οποιος θέλει να βρει στύλο να γράψει. Ευτυχώς που άφησαν το χαρτί υγείας στις τουαλέτες.

μαλλον ολα αυτα αντιπροσωπευουν τη δικη σας λογικη..η οποια δεν χωρα τη διαορετικοτητ..ηρθατε για πλιατσικο αλλα δεν θα σας περασει..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.