Ανδρέας Λυκουρέντζος: Το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αποκαλύπτει επώδυνες αλήθειες!

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αποκαλύπτει επώδυνες αλήθειες!

Ιούλιος 03, 2017 - 17:17
7 σχόλια

Με  την ακόλουθη ανακοίνωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος καυτηριάζει το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ:

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με την ομιλία του,απέδωσε την καταστροφική πορεία της χώρας στην άρνηση συναίνεσης εκ μέρους της αντιπολίτευσης στην κυβέρνησή του,2009-2011.
Προφανώς θεωρεί ότι ήταν στάση ευθύνης,η δική του λυσσαλέα αντίδραση στις μεταρρυθμίσεις του Κώστα Καραμανλή,π.χ.Ασφαλιστικό-Πετραλιά,ιδιωτικά Πανεπιστήμια,αποκρατικοποιήσεις κλπ.Οταν ο ίδιος ο ΓΑΠ ήταν στο πεζοδρόμιο,με υψωμένη τη γροθιά του να ματαιώσει κάθε αλλαγή κάθε περιστολή δαπάνης ενώ υιοθετούμε ακρίτως κάθε απαίτηση,κάθε εκβιασμό.
Ποιός μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το κορυφαίο ψέμα της μεταπολίτευσης : 
"Υπάρχουν λεφτά,κύριε Καραμανλή",με το οποίο κέρδισε τις εκλογές του 2009;
Δεύτερον η ομιλία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για την "Ελλάδα Μετά"...
Φυσικά αφού η "Ελλλάδα Πριν",έργο κατ εξοχήν των κυβερνήσεωνΠΑΣΟΚ,
κυβέρνησαν τριάντα χρόνια και ήταν και αυτοί τότε πρώτη φορά Αριστερά,
δεν προσφέρεται για αναφορές περί προσφοράς στον τόπο.
Η σιωπή εδώ είναι χρυσός.
Τι να πει άλλωστε ο πρωήν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,για το κράτος των αλήστου μνήμης πρασινοφρουρών,του αδίστακτου κομματισμού,την αχαλίνωτη σπατάλη,
τον ξέφρενο δανεισμό,τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών προγραμμάτων,
την κλοπή του χρηματιστηρίου κλπ.;
Ηταν βέβαια η Ελλάδα της ευχάριστης σοσιαλιστικής εποχής,της επίπλαστης ευμάρειας και της ακινησίας,του "δός ημίν σήμερον"και αύριο πληρώνουν οι "ανάλγητοι" επερχόμενοι της Δεξιάς...
Να συνεχίσουν τα συνέδρια τους.
Είναι χρήσιμα διότι με τις δικές τους ομιλίες,πέραν των άλλων,αντιλαμβάνεται ο Ελληνικός λαός ποιός του είπε την αλήθεια και ποίοι τον εξαπάτησαν..

 


7 Σχόλια

Αυτοί ΠΑΣΟΚ είναι, κοίτα και τους διορισμούς Πάκη Παυλόπουλου που βούλιαξαν το δημόσιο, πριν σώσει την Αθήνα απ'τις φωτιές, και εδώ είμαστε να αξιολογήσουμε

Αϊ παράτα μας ρε Αντρέα που έχεις και άποψη. Τι έργο αφήνεις μετά από τόσα χρόνια στη πολιτική; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

κε Λυκουρέντζο άσε να μλήσει κάποιος σοβαρός πολιτικός. Κρύψου. Όλοι είναι εναντίον σου. Συγνώμη...τα έκανες θάλασσα !

Είναι ντροπή να δηλώνει κάποιος Αρκάς και να μη γνωρίζει το έργο του Ανδρέα Λυκουρέντζου στην Αρκαδία.Ειλικρινά είναι ακατανόητο.Όμως ίσως είναι καλύτερα να ζει κάποιος σε μία μόνιμη πλάνη γιατί έτσι έχει άλλοθι,ισχυρό,για τις πολιτικές του επιλογές.

@12.16 τι βλέπεις εσύ που δεν βλέπουμε εμείς οι άλλοι; περίεργο...............................

Το έργο των πολιτικών είναι να μας πείθουν να τους ψηφίζουμε. Θυμάμαι τον εν λόγω "κύριο" να γυρίζει σαν σβούρα στις πλατείες και με ορμή να σφίγγει χέρια σε όποιον τύχαινε μπροστά του (είχα κι εγώ την ατυχή εμπειρία) ώστε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια έδρα στη Βουλή. Στη συνέχεια οι πολιτικοί δεν χρειάζεται να παράξουν έργο, αρκεί να συμμορφώνονται "προς τας υποδείξεις". Ορισμένοι είναι τόσο ανίκανοι που δεν καταφέρνουν να παραμυθιάσουν εκ νέου το εκλογικό σώμα και μένουν στην απέξω, οπότε "τα σταφύλια δεν έχουν ωριμάσει ακόμα".

Καθόλου περίεργο,απλά έχω φροντίσει να μη φορώ παρωπίδες.Υπάρχουν έργα και πίστεψέ με είναι αρκετά.Μπορείς κι εσύ να τα μάθεις αν φυσικά το θελήσεις.Να είσαι καλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.