Ανδρέας Λυκουρέντζος: Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της ΝΔ

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της ΝΔ

Νοέμβριος 22, 2015 - 12:28
6 σχόλια

Λίγο μετά την οριστική απόφαση της ΚΕΦΕ να αναβληθούν οι προγραμματισμένες για την 22α Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε πολλά εκλογικά κέντρα, ο πρώην βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοφανής ανικανότητα του Γραμματέα του κόμματος, ως προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής  να οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου, προκάλεσε απογοήτευση και οργή στις χιλιάδες στελεχών, μελών και φίλων μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες προσήλθαν στις κάλπες, για να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την εκλογική διαδικασία.

Έχουμε χρέος όσοι ταυτίσαμε την ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία, να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της  και να στηρίξουμε το ηθικό φρόνημα όσων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην παράταξη μας.

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης   και οι συνυποψήφιοι του, οφείλουν άμεσα να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουν να οδηγήσουν με συντεταγμένη διαδικασία το κόμμα στην εκλογή του Προέδρου.

Τέλος, οφείλουν να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όσους αναλογούν και να απαλλάξουν την παράταξη από εκείνους οι οποίοι την εξέθεσαν σήμερα αδικαιολόγητα.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Τρέμει ήδη ο Αλέξης, η ανικανότητά σας απειλεί τη δική του

Πολύ σωστή η τοποθέτηση του Λυκουρέντζου αλλά δείχνει για άλλη μια φορά ότι η ΝΔ είναι υπό διάλυση. Ο Τσίπρας προχωρά ακάθεκτος δεν έχει κανένα να φοβηθεί !!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ,ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΧΑΝ.

ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΝΔΡΕΑΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ [ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ]. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2009 ΑΠΛΩΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΝ. ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΗΑΝΑ,ΤΗΝ ΠΟΛ-Α , ΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.