Ανδρέας Λυκουρέντζος: « Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία από το 1981 μέχρι και σήμερα»

Ανδρέας Λυκουρέντζος: « Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία από το 1981 μέχρι και σήμερα»

Οκτώβριος 06, 2010 - 11:00

Ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκεί, τόνισε ότι η ΝΔ στηρίζει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και κατέστησε σαφές ότι «εκείνοι που δεν στηρίζουν στο επίπεδο της περιφέρειας, τον κ. Δράκο, θέτουν τον εαυτό τους, αυτοβούλως κα αυτομάτως, έκτος κόμματος».

Επίσης, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη με εξαίρεση εκείνους οι οποίοι συμμαχούν στη ανάλγητη συμμαχία ΠΑΣΟΚ, λαϊκιστών και συνοδοιπόρων».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι «όταν θα έρθει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, εμείς θα πούμε πάλι ότι θέλουμε να γίνει μία συζήτηση για την οικονομία από το 1981 έως σήμερα» και αποκάλυψε ότι «με την έναρξη της Βουλής, ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Τασούλας και εγώ ως γραμματέας του κόμματος θα καταθέσουμε ερώτηση για να επαναληφθεί η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων και να δηλωθεί πότε προσελήφθησαν. Για να αποκαλυφθεί πότε έγινε το πάρτι των διορισμών στη χώρα».
Για την υπόθεση Βατοπεδίου, είπε ότι «δικαιώνεται η ΝΔ που αποχώρησε από αυτή την Επιτροπή, διότι δεν έχουν εντοπιστεί ευθύνες για βλάβη εις βάρος του Δημοσίου».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: