Ανδρέας Δημητρέλος στο Arcadia Portal : Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απογοητευμένος

Ανδρέας Δημητρέλος στο Arcadia Portal : Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απογοητευμένος

Απρίλιος 26, 2012 - 12:19
15 σχόλια

 Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ μιλά αποκλειστικά το Arcadia Portal για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας

Ανδρέας Δημητρέλος : Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απογοητευμένος. Πρέπει να στηρίξει την ομάδα, ειδάλλως δεν υπάρχει σωτηρία!
Την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της περνάει ο σύλλογος της ΑΕΚ. Κινδυνεύει να μην πάρει αδειοδότηση για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται  σε αγώνες της Ευρώπης.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι από τον Φεβρουάριο  πρόεδρος της Ένωσης. Καλείται με το υπόλοιπο Δ.Σ. της  Π.Α.Ε. ΑΕΚ , να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» βρίσκοντας τα χρήματα που θα ξοφλήσουν τα χρέη της κιτρινόμαυρης Π.Α.Ε.

« Αναλάβαμε την διοίκηση από τον Φεβρουάριο. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, είναι αυτό της αδειοδότησης. Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρόβλημα, που όπως γνωρίζετε όλοι είναι πολύ δύσκολο. Μέχρι 31/12/2011 έπρεπε να διακανονίσουμε ή να εξοφλήσουμε το ποσόν των 5,5 εκ. ευρώ. Πήγαμε στην Ελβετία και διακανονίσαμε  να το εξοφλήσουμε σε 4 δόσεις. Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα για την σεζόν 2012-2013, που θα πρέπει να το ρυθμίσουμε και αυτό.  Σε πρώτη φάση πρέπει να τελειώσουμε με τα προηγούμενα χρέη, που είναι 2,5 εκ. ευρώ με την ΟΥΕΦΑ και 1 εκ. ευρώ στην εφορία.
Υπάρχει ακόμα και η τακτοποίηση του χρέους στον Μαϊστόροβιτς και εκκρεμεί  ακόμα το άρθρο «44».
Ελπίζω ότι σύντομα θα τακτοποιηθούν όλα αυτά και να ξαναγυρίσει ο κόσμος της ΑΕΚ στα γήπεδα.  Είναι απογοητευμένος και από τα διοικητικά, αλλά και από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Όλα αυτά τον έκαναν να απομακρυνθεί. Πρέπει να έλθει κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσει, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε δεν υπάρχει σωτηρία!».

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ; ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ. ΝΤΕΜΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

κρίμα για την ομαδα το πως την κατέντησε ο ντέμης όχι να την σώσει. μονο να την καταστρέψει μπορεί

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ Κ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...

άντε και συνέντευξη απο το τζιγγερ για να δουμε και αυτός τι στο διαλο θα κανει

η πτωση ηρθε απο το χαμενο και πετσινο πρωτάθλημα του γαυρου αν ειχαμε παει εμεις τσαμπιονς λιγκ και ειχαμε παρει τα χρηματα θα βλεπαμε μια διαφορετικη αεκ η παραγκα μας διελυσε

ORIGINAL 21

Ποια ΑΕΚ ;;;; ο αστερας ειναι μ10 κλασεις πιο ογανωμένος,αλοιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν το ΟΑΚΑ για να το σπαει η Original...

ΑΕΚΑΡΑ ΕΤΣΙ.ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ;ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΙΥ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΛΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ORIGINAL ΜΕΓΑΛΕ.

Γιατι ψεματα ειναι; τα σπανε και τα πληρωνουμε εμεις οι φορολογούμενοι;για πιο λογο;;;εκει εκει στη δ εθνικη!!!

για φουντο παει το αεκ και το παο μονο γκαυρο απο εδω και περα

Ντεμαρε μονο εσυ!! Η ORIGINAL ας απομονωσει τους 3-4 ανεγκεφαλους κ ας αφησουμε την ΑΕΚΑΡΑ στα χερια ενος γνησιου πιο original απο ολους μας!! Του Ντεμη μας!! Ειναι ενας σαν ολους εμας !!! Ας σταθουμε διπλα του !! Για το καλο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!! Ο Ντεμης κ εμεις αυτο θελουμε μονο

Η Αεκ,ο Παο,ο Παοκ και ο Αρης είναι μεγάλα σωματεία και κάποια στιγμή θα τον βρουν τον δρόμο τους κακά τα ψέμματα. Δεν συμφέρει κανένα να μην είναι αυτές οι ομάδες του χρόνου στο πρωτάθλημα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα οικονομικά στοιχειά των ομάδων αυτών. Βλέπω ομάδες μικρότερου βεληνεκούς και έχουν πιο τακτοποιημένα τα οικονομικά τους και συγκρίνοντας τα έσοδα που έχουν εκπλήσσομαι. Ίσως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτές τις "μικρές". Επίσης ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι πως οι μεγάλες ομάδες δεν ξέρουν να πωλούν "τα προϊόντα" τους σε σύγκριση με τους μικρούς (βάση οικονομικών μεγεθών) παράδειγμα τρανό:Μεταγραφές Σκοκο,Μπελουτσι και Σισε. Ο πρώτος ήρθε στην ΑΕΚ με ένα ποσό κοντά στα 4εκ ευρώ και πουλήθηκε μόλις 1,5 το περασμένο καλοκαίρι.Ο δεύτερος ήρθε με 8 εκ ευρώ και πουλήθηκε μόλις 5 στην Πόρτο ενώ ο τελευταίος ήρθε με 9 εκ και πουλήθηκε με 6. Όπως βλέπουμε λοιπόν οι ομάδες έχουν συνεχεία χασούρα.Όποτε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είτε είναι ανίκανες να πουλούν άρα δεν έχουν κάλους μάνατζερ,είτε θέλουν σκόπιμα να μπαίνουν μέσα. Νομίζω εκεί είναι η αιτία του κακού. Δεν ξέρουμε να αγοράζουμε,δεν ξέρουμε να πουλάμε. Ενώ βλέπουμε πως μικρές ομάδες πετυχαίνουν καλύτερα "deal". Με πολλές και διάφορες περιπτώσεις. Υ.Γ Τα ποσά είναι "χοντρικά" πάνω κάτω δηλαδή.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΑΕΚαρα ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ!!! ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΣΟΚ Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ... ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!!!!

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΗ. ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΕΑ