«Αναζητείται» ρύθμιση της κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων στο κέντρο της Τρίπολης

«Αναζητείται» ρύθμιση της κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων στο κέντρο της Τρίπολης

Νοέμβριος 16, 2018 - 12:11
0 σχόλια

«Ανάσα» πήραν οι οδηγοί των λεωφορείων μετά την τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης  της διέλευσης οχημάτων άνω των 7,5 τόνων στην οδό Καλαβρύτων. (δείτε ΕΔΩ)

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που οι οδηγοί των τουριστικών συνήθως  λεωφορείων, λόγω της ελλιπέστατης σηματοδότησης , χάνονται στις οδούς της Τρίπολης και αναζητούν κάποια διέξοδο από το κέντρο της πόλης.

Μετά την τοποθέτηση της πινακίδας οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κινηθούν με ευκολία στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως και  Δημητρακοπούλου.

Μήπως τώρα πρέπει να γίνει το δεύτερο βήμα και να τοποθετηθεί μια ανάλογη ρυθμιστική πινακίδα στην αρχή της οδού Γρηγορίου Ε' στο κέντρο της Τρίπολης; Και η οδός αυτή δεν είναι «φιλική» για τους οδηγούς μεγάλων οχημάτων, αφού συχνά έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά με αυτά της Δημητρακοπούλου. (δείτε ΕΔΩ)

Αναλογιστείτε τον οδηγό του λεωφορείου που θα εισέλθει στην Γρηγορίου Ε΄ θα φτάσει στη Δαρειώτου και θα εγκλωβιστεί στο πεζοδρομημένο κέντρο.

Όλα αυτά μπορούν να προληφθούν , τοποθετώντας ακόμα μία πινακίδα για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία θα διευκολύνει τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων αλλά και τους επισκέπτες που θα γλυτώσουν αυτή την ταλαιπωρία.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.