Αναβολή του αγώνα για το Κύπελλο Αρκαδίας ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Δόξα

Αναβολή του αγώνα για το Κύπελλο Αρκαδίας ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Δόξα

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 11:08
0 σχόλια

Τα πολύ δύσκολα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου πλήττουν και την Αρκαδία και έτσι η προγραμματισμένη αναμέτρηση για το Κύπελλο Αρκαδίας ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Δόξα Μεγαλόπολης το Σάββατο (29/9, 16:00) δεν θα γίνει.

Ο "Ζορμπάς" με τις δυνατές βροχές και τους θυελλώδεις ανέμους δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του μανδικού αγώνα για το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου που θα άνοιγε την αυλαία της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας και έτσι το παιχνίδι μεταξύ του Μαντινειακού με την Δόξα Μεγαλόπολης αναβάλλεται για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα (16:00) στο Δημοτικό γήπεδο της Κάρτσοβας.

Έτσι λοιπόν έπειτα από την απόφαση της ΕΠΣ Αρκαδίας για την αναβολή της αναμέτρησης αυτής λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων όλα τα παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (30/9, 16:00).

Κύπελλο Αρκαδίας (Προημιτελική Φάση, Α' Όμιλος)

Κυριακή (30/9, 16:00)

Μαντινειακός - Δόξα Μεγαλόπολης

Ορχομενός-ΑΕΚ Τρίπολης

Κύπελλο Αρκαδιας (Προημιτελική Φάση, Β' Όμιλος)

Κυριακή (30/9, 16:00)

Απόλλωνας Τυρού - Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.