Αναβολή των αγώνων στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής

Αναβολή των αγώνων στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής

Ιανουάριος 07, 2017 - 22:02
0 σχόλια

Η κακοκαιρία που πλήττει την  χώρα μας οδήγησε την ΕΠΟ στην απόφαση αναβολής όλων των αγώνων και για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την Θήβα στην Τρίπολη και αυτή του Παναργειακού με την Δόξα Μεγαλόπολης όπως και οι υπόλοιποι αγώνες του 3ου ομίλου για την 13η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου αναβάλλονται και θα διεξαχθούν στις 25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (θα διεξαχθούν στις 25 Φεβρουαρίου). Εξαιρείται ο αγώνας Αιολικός-ΑΟ Ζευγολατιoύ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.