Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού

Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού

Ιούλιος 17, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Η προγραμματισμένη Γενική Τακτική Συνέλευση για την Τετάρτη 17 Ιουλίου στα γραφεία του Παναρκαδικού δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και έτσι πήρε αναβολή σε ημερομηνία που θα ενημερώσει η διοίκηση με δελτίου τύπου τις επόμενες ημέρες.

Ουσιαστικά δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το γεγονός πως δεν πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική Συνέλευση καθώς μιλάμε για μια τυπική διαδικασία με ενημέρωση για τα πεπραγμένα σε οικονομικό, αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο της περσινής χρονιάς και μια πρώτη εικόνα προς τα μέλη για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Από κει πέρα όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλια πιθανή ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας και της πρώτης προπόνησης είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου με την διοίκηση του Παναρκαδικού να φροντίζει μέχρι τότε όλες τις λεπτομέρειες για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Επίσης να σημειωθεί πως η πράσινη διοίκηση έχει σηκώσει μανίκια και σε ότι έχει να κάνει με το πλάνο του σχεδιασμού καθώς σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο τρέχουν παράλληλα τα μεταγραφικά (δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις με παίχτες τις επόμενες ημέρες) αλλά και τα θέματα των ανανεώσεων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.