Αναβολή αγώνων στην Α’ Αρκαδίας σε Κάρτσοβα και Λεβίδι (pics,vid)

Αναβολή αγώνων στην Α’ Αρκαδίας σε Κάρτσοβα και Λεβίδι (pics,vid)

Φεβρουάριος 10, 2018 - 15:38
0 σχόλια

Η σφοδρή κακοκαιρία και η δυνατή βροχή που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αρκαδία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι δύο από τους τρεις αγώνες της πρώτης ημέρας (Σάββατο 10/2, 15:00) της 15ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας.

Πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη αλλά και στο Λεβίδι οι αναμετρήσεις του Μαντινειακού με τον Ερμή Μελιγούς και του Ορχομενού με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας.

Τα γήπεδα τόσο στην Τρίπολη στα Φιλικά όσο και στο Λεβίδι έχουν μετατραπεί σε μεγάλες λίμνες από την ένταση του νερού της βροχής με τους διαιτητές μετά τον σχετικό έλεγχο να αποφασίζουν την οριστική διακοπή των δυο αυτών παιχνιδιών.

Αναφορικά με αγώνα του Μαντινειακού με τον Ερμή αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΣ Αρκαδίας καθώς στο ίδιο γήπεδο είναι ορισμένος για την Κυριακή (11/2, 15:00) ο αγώνας μεταξύ της Τεγέας με τον Αχιλλέα.

Στο Λεβίδι οι δύο ομάδες Ορχομενός και Πανιώνιος Μεγαλόπολης καλούνται συμφώνα με τον κανονισμό που ισχύει στις επαγγελματικές κατηγορίες την Κυριακή (11/2, 15:00) να βρίσκονται στο γήπεδο για το εάν και εφόσον ο αγωνιστικός χώρος επιτρέπει να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αναβολή αγώνα Μαντινειακός-Ερμής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.