Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναρκαδικός - Ερμιονίδα (pics)

Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναρκαδικός - Ερμιονίδα (pics)

Ιανουάριος 13, 2019 - 15:10
2 σχόλια

Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναρκαδικός - Ερμιονίδα που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 15:00 στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η κακοκαιρία και η σφοδρή χιονόπτωση που υπήρξε στην Τρίπολη το Σάββατο (12/1) δημιούργησε προβλήματα στο γήπεδο του Παναρκαδικού μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη ενώ υπάρχουν και πολλές εστίες χιονιού που δεν έχει λιώσει ακόμα και έχει μετατραπεί σε πάγο.

Οι διαιτητές του συνδέσμου Αχαΐας (Σαφαρίκας-Ζούλης-Τσιρογιάννης) έλεγξαν διεξοδικά τον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να βγαίνουν για ζέσταμα και στην συνέχεια αποφάσισαν το παιχνίδι μεταξύ του Παναρκαδικού με την Ερμιονίδα να μην ξεκινήσει.

Τα δεδομένα πλέον είναι πως οι δύο ομάδες πρέπει αύριο Δευτέρα (14/1) την ίδια ώρα (15:00) να είναι στο γήπεδο για να επανεξεταστεί ο αγωνιστικός χώρος και η κατάσταση του γηπέδου και ανάλογα να αποφασιστεί αν θα έχουμε σέντρα ή όχι.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Έπρεπε να γίνει το παιχνίδι για τα δύο αδέσποτα που ήταν εκεί γιατί από κόσμο...γιοκ! Ούτε μισός άνθρωπος δεν πάτησε! Και μ' αρέσει που κάποια τροκάνια έχουν και το θράσος να λένε ότι μαζεύουν περισσότερο κόσμο από τον Αστέρα. Πού είσαστε τώρα ρε κότες λειράτες; Κρύωσε ο κ@λ@ρ@κο$ σας και μείνατε σπίτι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.