Αναβάτριες... από κούνια οι αδερφές Κοράκη από την Τρίπολη (pics,vid)

Αναβάτριες... από κούνια οι αδερφές Κοράκη από την Τρίπολη (pics,vid)

Αύγουστος 29, 2019 - 12:00
0 σχόλια

Ο μπαμπάς αναβάτης, η μαμά αναβάτρια, αναπόφευκτο ήταν πλέον να «κολλήσουν» το μικρόβιο των μηχανών οι τρεις αδερφές Κοράκη.

Από τα τρία τους έτη ξεκίνησαν τα οδηγούν μηχανές οι αδερφές Κωνσταντίνα και Ιωάννα Κοράκη και πριν από λίγους μήνες συμμετείχαν στους αγώνες MiniGP Cup 2019 στην πίστα της Καρτμάνια στα Βραχναίικα.

Οι μικρές Κωνσταντίνα 13 και η Ιωάννα 11 ετών μίλησαν στην κάμερα του ΑrcadiaPortal.gr  για το πώς ξεκίνησαν να οδηγούν μηχανή και για τους στόχους που θέλουν να κατακτήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο.

«Το όνειρο μου είναι να συνεχίσω την ποδηλασία και την οδήγηση μηχανής και να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο», ανέφερε η μικρή Ιωάννα.

Η Κωνσταντίνα, βλέποντας τη μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία τώρα ασχολείται με την ποδηλασία, ξεκίνησε και αυτή να καβαλά μηχανή από μικρή ηλικία, κάνοντας τους φίλους και συμμαθητές της να την θαυμάζουν. Στη συνέντευξη που μας έδωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στην πίστα καρτ στην Τρίπολη  μίλησε για τους κανόνες ασφαλείας,  και για τις συμβουλές που ο προπονητής και πατέρας της τής έχει δώσει.

«Οδηγώ πάντα φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό» λέει η 13χρονη Κωνσταντίνα η οποία από πολύ μικρή ηλικία έχει μάθει για την αξία του κράνους που πολλοί μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι αναβάτες δεν γνωρίζουν.

Ο κ. Κώστας Κοράκης, πατέρας των κοριτσιών και παλιός αθλητής, μίλησε για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και για τους λόγους που τον έκαναν να βάλει τα κορίτσια πάνω στις μηχανές.

Τα κορίτσια από βρέφη έχουν μεγαλώσει μέσα στους αγώνες και έτσι ήθελαν να δοκιμάσουν τα μηχανάκια

Αν και οι δύο αδερφές Κοράκη είναι οι μόνες που αγωνίζονται σε αυτή τη ηλικία σε πανελλήνιο επίπεδο, ο κ. Κοράκης ελπίζει και άλλα κορίτσια να λάβουν μέρος στους αγώνες έτσι ώστε να γίνει ένα πρωτάθλημα μόνο με αναβάτες κορίτσια μικρής ηλικίας. 

Ποτέ χωρίς κράνος

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αναβάτριες... από κούνια οι αδερφές Κοράκη από την Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.