Αναβαθμίζονται οι υποδομές του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Αναβαθμίζονται οι υποδομές του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Ιούνιος 20, 2019 - 12:49
0 σχόλια

«Ένα ακόμα μεγάλο έργο φέρει τη δική μας σφραγίδα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της ένταξης του έργου της μελέτης της καθ’ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης με 250.000 ευρώ.

«Τέτοια μεγάλα έργα συνιστούν την κληρονομιά της Νέας Πελοποννήσου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έδειξε την εξαιρετική της αποτελεσματικότητα να βρίσκει και να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις και έργα, χωρίς τη βοήθεια κανενός πολιτικού κόμματος, πολιτικού αρχηγού, υπουργού, δημοσιογράφου ή μέσου ενημέρωσης» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης.

Με το έργο αυτό θα αναβαθμιστούν οι υποδομές και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και θα δοθεί προοπτική στην επέκταση και εξέλιξή του, ώστε να μπορεί να καλύπτει σύγχρονες νοσηλευτικές ανάγκες, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και τη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.   

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.