Τατούλης

Αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο τεχνικό πρόγραμμα 2020

Αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο τεχνικό πρόγραμμα 2020

Οκτώβριος 23, 2019 - 08:44
0 σχόλια

Η πλήρης αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται μέσα στους βασικούς στόχους του τεχνικού προγράμματος του 2020, οι προτάσεις για το οποίο από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Αυτό τονίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της κατάρτισης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για το 2020 ,με τη συμμετοχή των διευθυντών των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων από τις Π.Ε., υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και των αντιπεριφερειαρχών.

“Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να έχει αλλάξει όψη” επισήμανε ο Π. Νίκας, που ζήτησε παράλληλα μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου να έχουν υποβληθεί από κάθε Π.Ε. και οι προτάσεις για τον προϋπολογισμό.

Στη σημερινή σύσκεψη έγινε αναλυτική καταγραφή των πιστώσεων που κάθε Π.Ε. προορίζει για συντηρήσεις, για μελέτες, για συνεχιζόμενα καθώς και για νέα έργα, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν 6 εκατομμύρια ευρώ για μελέτες, τα οποία θα κατανεμηθούν όσο το δυνατόν πιο αναλογικά στις Περιφερειακές Ενότητες.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.