Αναβάθμιση σε έξι παιδικές χαρές της Νότιας Κυνουρίας

Αναβάθμιση σε έξι παιδικές χαρές της Νότιας Κυνουρίας

Δεκέμβριος 06, 2016 - 13:18
0 σχόλια

Ανοικτό, εθνικό, ηλεκτρονικό και μειοδοτικό διαγωνισμό θα διενεργήσει σύντομα ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, για την προμήθεια εξοπλισμού που θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει έξι Παιδικές Χαρές του Δήμου.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στην πλατεία 25ης Μαρτίου και πλησίον Παραποτάμιου Δρόμου στον οικισμό Λεωνιδίου, του Παιδικού Σταθμού Λεωνιδίου, του Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου, της Τοπικής Κοινότητας Μελάνων και της Τοπικής Κοινότητας Κοσμά. 

Ο Διαγωνισμός θα γίνει με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα μόνον από οικονομική άποψη προσφορά,  σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 199.982,01€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.qov.gr του συστήματος. 

Ο Διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς, δαπέδων ασφαλείας και αστικού εξοπλισμού, για την βελτίωση - αναβάθμιση έξι (06) παιδικών χαρών του Δήμου, την εγκατάστασή αυτών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας καθώς και την πιστοποίηση αυτών, ώστε να προβεί ο Δήμος στις διαδικασίες για την έκδοση αδειών λειτουργίας. 

Πηγή: leonidion.gr
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.