Ανατροπή στην ανατροπή στο στοίχημα....Τατούλης ξανά φαβορί

Ανατροπή στην ανατροπή στο στοίχημα....Τατούλης ξανά φαβορί

Μάιος 31, 2019 - 12:21
4 σχόλια

Σε όλη την προεκλογική περίοδο αλλά και τις πρώτες μέρες ύστερα από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση ο Πέτρος Τατούλης ήταν το απόλυτο φαβορί στο στοίχημα για την «μάχη» της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η κινητοποίηση της ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας ,η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη στο Παναγιώτη Νίκα,για δεύτερη φορά, άλλαξε τα δεδομένα χθες το βράδυ και από φαβορί έχρισε αουτσάιντερ τον Πέτρο Τατούλη δίνοντας μάλιστα ποσοστό 1,60 στον Παναγιώτη Νίκα έναντι 2,10 του Πέτρου Τατούλη με τους φίλους της Πρωτοβουλίας της Πελοποννήσου να πανηγυρίζουν .

Την ώρα όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Τρίπολη ,στην έδρα του Πέτρου Τατούλη , η απόδοση στο στοίχημα γύρισε πάλι υπέρ του Τατούλη με απόδοση (αυτή την στιγμή που γράφεται το θέμα) σε 1,70 σε αντίθεση με το 2,08 του Νίκα.

Σίγουρα οι αποδόσεις έως το Σάββατο βράδυ θα έχουν αλλάξει ξανά….


4 Σχόλια

Όταν οι αποδόσεις είναι στο 1,60-1,70 με 2,00-2,10 είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του άλλου, σημαίνει ότι μιλάμε για ντέρμπι.

Τι λες ρε παιδί μου. Θέματα σαν κι αυτό μου θυμίζει τον Κώστα Σημίτη που είχε δώσει της κεντρική προεκλογική του συνέντευξη στο Nitro! Ελλάς Ελλήνων σανοφάγων...

Ο bookmaker απλά εξισορροπεί τα βιβλία (balance the books) έτσι ώστε να μην βάλει από την τσέπη αν κερδίσει είτε ο ένας είτε ο άλλος. Προφανώς υπήρξαν πολλά στοιχήματα προς την πλευρά Τατούλη και έτσι μείωσε αποδόσεις για να μην κληθεί να πληρώσει από δικά του λεφτά αν όντως κερδίσει ο Τατούλης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.