Ανατροπή με Πετράκη, μια ανάσα από Ράσταβατς ο Αστέρας

Ανατροπή με Πετράκη, μια ανάσα από Ράσταβατς ο Αστέρας

Δεκέμβριος 04, 2019 - 20:49
6 σχόλια

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με το ρεπορτάζ να τρέχει με αστραπιαίες ταχύτητες και να κινείται σε έντονους ρυθμούς τις τελευταίες ώρες στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο αρχικά με την λύση της συνεργασίας του Αστέρα Τριπολης με τον Μπόρχα Χιμένεθ και στην συνέχεια με τον αντικαταστάτη του.

Το πρώτο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια από το ρεπορτάζ αμέσως με το είδηση του διαζυγείου με τον Ισπανό τεχνικό ήταν αυτό του Γιάννη Πετράκη ο οποίος αρχικά φαίνονταν να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της αρκαδικής ομάδας και να επιστρέψει και πάλι στον πάγκο της έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. 

Ωστόσο όλα δείχνουν ανατροπή... με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει κερδίσει πολλούς πόντους και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες να θέλουν να είναι αυτός ο εκλεκτός των ανθρώπων της κιτρινομπλέ ΠΑΕ έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο 46χρονός Σέρβος τεχνικός είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας έχοντας πολύ καλό δείγμα γραφής από την διετή παρουσία του στον πάγκο της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης να καταλήγει (όπως φαίνεται) σε αυτόν για να συνεχίσει την δύσκολη αυτή χρονιά.

Όπως προκύπτει οι κιτρινομπλέ έχουν έρθει σε επαφή με τον Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην Τρίπολη την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ακολούθως να ανακοινωθεί και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα πιάνοντας αμέσως δουλειά. 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Έχω περάσει όμορφα στις κερκίδες του Αστέρα έχω φωνάξει, χαρεί πολλές φορές, αγαπώ Αστέρα. Θέλω να χαρώ πάλι να νιώσω ότι έχουμε παιχταράδες που αγαπούν αυτό που κάνουν και στον Αστέρα, όποιος δεν αγαπάει αστέρα να πάει αλλού δεν μπορώ άλλο. Ευχαριστώ όλους όσους κρατάνε τον αστέρα ζωντανό.... Θέλω ψυχή από όλους και δουλειά.

Θα χαρείς αγαπητέ φιλαθλε τα πλευ άουτ και πολύ περισσότερο θα χαρείς τον Αστέρα σου όταν του χρόνου θα παίζει β Εθνική και θα ευχαριστείς τα μεγάλα αφεντικά για το θέαμα που θα ζεις.Ολε

23.07 ΜΠΡΑΒΟ Ρε φίλε. Επιτέλους να γράψουν και κάποιοι λογικοί και όχι οι κάφροι κολλημένοι γαύροι εναντίον του Αστέρα μας. Μάγκες χαρείτε όσο τον έχουμε ακόμα τον Αστέρα μας, γιατί αν φύγουν οι ιδιοκτήτες αυτοί, αντίο ζωή ... πάλι στο τοπικό μας βλέπω, όπως όλες οι ομάδες της Αρκαδίας.

Σταμάτα επιτέλους καρπουζοκεφαλε έχεις γίνει περιγελος της Τρίπολης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.