Ανατροπή και κορυφή – Τελικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Τρίπολης

Ανατροπή και κορυφή – Τελικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Τρίπολης

Ιούλιος 08, 2019 - 18:56
3 σχόλια

Σαράντα τρεις ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά από πολλές διεργασία και ενστάσεις, τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας για τον Δήμο Τρίπολης είναι προ των επίσημων ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών συμβούλων για τον Δήμο Τρίπολης και σε λίγες ώρες θα είναι τα αποτελέσματα ανακοινώσιμα.

Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του το ArcadiaPortal.gr, μεγάλη «κόντρα» υπήρξε στην παράταξη του νεοεκλεγέντα δήμαρχου Κώστα Τζιούμη ως προς τις ψήφους των υποψηφίων του.

Πολλές είναι οι ενστάσεις που έγιναν από τα μέλη της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», μιας και μόνο μία θέση απέμενε στο δημοτικό συμβούλιο.

Είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε ότι μετά από ένα «κονταροχτύπημα» ψήφο-ψήφο, ο Αντώνης Τσαγκαρέλης είναι αυτός που θα καταλάβει μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τσαγκαρέλης υπερίσχυσε με 437 ψήφους έναντι 435 της επόμενης συνυποψήφιας, αφήνοντας εκτός την κυρία Δρούλια αλλά και τον κ. Χαλκιά με τον οποίο πριν από τις ενστάσεις είχαν ισοψηφήσει με 422 ψήφους.

Ύστερα από τη διόρθωση των όποιων λαθών είχαν γίνει στη μέτρηση των ψήφων ο Αντώνης Τσαγκαρέλης αναδεικνύεται ως ένας ακόμα μεγάλος νικητής της παράταξης.

Μια ακόμα ανατροπή έχει σημειωθεί, αφού κ.  Χατζόπουλος Στέφανος περνά πρώτος με 861 ψήφους, αφήνοντας δεύτερο των κ. Κούρο Ηλία με 806 ψήφους.


3 Σχόλια

Συγνώμη εδώ μας λέτε ότι όχι μόνο ένα δυο άτομα αλλά πάνω από 4 είχαν διαφορετικά αποτελέσματα. Πιθανότατα και αλλά άτομα να είχαν διαφορετικά νούμερα. Τελικά ....δεν εμπιστευόμαστε κανέναν 30 κ 60 ψήφοι διαφορά δεν ειναι λάθος ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.