Αναταράξεις έχουν προκαλέσει οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Αναταράξεις έχουν προκαλέσει οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 15, 2019 - 22:55
12 σχόλια

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών και ανθρώπων που στηρίζουν και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη, με σκοπό τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Η συνάντηση έχει κλειδώσει ως προς το χώρο, αλλά εκτός από τον πυρήνα 5 ατόμων που συντονίζουν την κίνηση υπάρχουν προσκλήσεις και σε άλλα άτομα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και με βάση συζήτησης, “το αδιέξοδο που έχει προέλθει από τα μέχρι τώρα δεδομένα στο Δήμο Τρίπολης”.

Η συγκέντρωση επιταχύνθηκε μετά από σαφείς πληροφορίες ότι η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να στηρίξει στο Δήμο Γορτυνίας τον κ. Κούλη, ο οποίος προέρχεται από την Δεξιά, χωρίς  πάλι διαδικασίες με ισχυρή αντίδραση από την Ο.Μ. Γορτυνίας του ΣΥΡΙΖΑ και που δείχνει ότι οι επιλογές δεν γίνονται ούτε με κριτήριο το προοδευτικό μέτωπο, ούτε με όρους τοπικής αξιοκρατίας.

«Είναι άλλο ένα στοιχείο του ενός ανδρός απόφαση», αναφέρουν οι πηγές.

«Επαναλαμβάνεται η στρατηγική του 2014 όταν ένα κομμάτι -το σημερινό ΛΑΕ - ήθελε για Αντιπεριφερειάρχη άνθρωπο από τον παλιό ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ενώ  κεντρικό πρόσωπο  φέρεται να πρότεινε αψυχολόγητα άτομο από τον δεξιό χώρο!».

«Χωρίς δημοτική παράταξη, χωρίς περιφερειακή παράταξη, χωρίς κάποια κίνηση πολιτών παραμένουμε σε στρατηγικές χωρίς συλλογική συνείδηση.

Η Τρίπολη πρέπει να γυρίσει σελίδα. Και εμείς είμαστε εδώ για να εργαστούμε προς την κατεύθυνση του γενικότερου συμφέροντος».

 

Θάνος Μπόγρης

 


12 Σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.... ΤΟ ΠΙΟ ΣΎΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.... ΧΑΧΑΧΑΧ... Βρε πάρτε το χαμπάρι... Όλος ο ΣΎΡΙΖΑ ένας Αλέξης είναι

Επιτελους μια πρωτοβουλια απο στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ .Ειμαι συγουρη οτι θα βρειτε μεγαλη ανταποκριση

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κτημα κανενος.Υπαρχουν αποψεις απο πολλα στελεχη που πρεπει να ακουγωνται.

Πως κάνετε έτσ, αν σώθηκε η καραμανλική μούργα όλο και κάποιος πρόθυμος ΓΑΠικός θα βρεθε.ί

το συριζα δεν μπορεί να στηρίζει αποτυχημενους και απερχομενους δημαρχους,πρεπει να συμπεριφερθεί σαν μεγαλο και σιγουρο κομμα στηριζοντας νεες υποψηφιοτητες

Από ότι ξέρω στην Γορτυνία ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει αυτόνομος με επικεφαλής ιστορικά στελέχη της Αριστεράς στον τόπο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.