Ανασυντάσσεται η Βόρεια Κυνουρία μετά το «ναι» του ΦΟΔΣΑ στη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα

Ανασυντάσσεται η Βόρεια Κυνουρία μετά το «ναι» του ΦΟΔΣΑ στη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα

Οκτώβριος 02, 2017 - 08:02
2 σχόλια

Για διαφορές ανάμεσα στο τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ και στο κείμενο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια κάνει λόγο ο δήμαρχος

Προς μια «ανανέωση στρατηγικής», όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Π. Μαντάς, θα κινηθεί η δημοτική αρχή σε σχέση με το ζήτημα των απορριμμάτων, μετά τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια και την απόφαση του ΦΟΣΔΑ να προχωρήσει στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, προκειμένου να ξεκινήσει η ολοκληρωμένη διαχείριση.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου, ο σύμβουλος Άγγελος Καμπύλης κατέθεσε αίτημα για ειδική συνεδρίαση. Ο κ. Μαντάς ανακοίνωσε ότι θα θα γίνει μια συνεδρίαση μόνο με αυτό το θέμα για να συζητηθεί η στρατηγική του Δήμου. Ο ίδιος εξέφρασε τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον η απόφαση του ΦΟΣΔΑ που αναρτήθηκε στη Διαύγεια ήταν αυτή που ψηφίστηκε, καθώς, όπως είπε: «Ο τρόπος που ελήφθη η απόφαση δημιουργεί αμφιβολίες. Και αυτό επειδή οι τοποθετήσεις των δημάρχων που ψήφισαν θετικά, είναι διαφορετικές από το κείμενο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια».

Άμεσα θα γίνει ΔΣ για το θέμα, πιθανώς θα χρειαστεί να ανανεωθεί η στρατηγική του Δήμου

είπε ο κ. Μαντάς. Σύντομα θα γνωρίζουμε εάν η Βόρεια Κυνουρία θα συνταχθεί με την απόφαση του ΦΟΔΣΑ ή αν αυτή η «ανανέωση στρατηγικής» σημαίνει κάποιου είδους ένσταση στην εφαρμογή της Προγραμματικής Σύμβασης. Θυμίζουμε ότι η Βόρεια Κυνουρία κατά την επίμαχη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ψήφισε «κατά».

Δείτε το βίντεο στο astrosnews.gr.


2 Σχόλια

Θα γκαρήξουμε στα δημοτικά τέλη. Θα φάει καλά πάλι ο εθνικός εργολάβος. Τίποτα δεν άλλαξε με τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον εντάθηκε η μάσα

Δηλαδή αγαπητέ Anonymous- 08:59, ενοείς ότι όταν θα έρθει η ΝΔ του Κυριάκου, η μάσα θα μειωθεί??????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.