«Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης»: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων (pics,vid)

«Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης»: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων (pics,vid)

Μάιος 07, 2019 - 22:25
6 σχόλια

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε την Τρίτη το βράδυ ο συνδυασμός «Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης» με επικεφαλής τον Κώστα Κατσαφάνα. 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο επικεφαλής του συνδυασμού απευθύνθηκε στους φίλους και στα μέλη της παράταξης που συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η δική του παράταξη θα κάνει τη διαφορά στον Δήμο Τρίπολης.

Ο κ. Κατσαφάνας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, εκ μέρους όλων των υποψηφίων, υπογράμμισε ότι η απόφαση να κατέβει στις εκλογές ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Όπως είπε, πρέπει να μεταφερθούν αρμοδιότητες στις τοπικές κοινότητες προκειμένου να ανακοπεί ο μαρασμός του Δήμου, αλλά και να αλλάξει ριζικά η λειτουργία του Δήμου Τρίπολης ώστε να έχουν όλοι φωνή, να μην υπάρχει λογοκρισία απέναντι στους δημότες. 

Πόλη χωρίς όραμα είναι νεκρή πόλη.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι η περιοχή μας έχει πολιτισμό, μπορεί να αναπτύξει τον αθλητισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στόχος είναι να αλλάξει η διοίκηση, να μην είναι οι αιρετοί έξω από την καρδιά του Δήμου, αλλά να υπάρχει σύστημα ελέγχου ώστε να δούμε καλύτερες μέρες. Ακόμα, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην αγροτική παραγωγή και στον τουρισμό. 

Όπως προανήγγελλε, αναλυτικά οι προτάσεις του συνδυασμού θα αναπτυχθούν στις 23 Μαΐου στην κεντρική ομιλία. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook

 

Έφη Καστραντά

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για τον Κώστα Κατσαφάνα


6 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.