Αναστάσιμο μήνυμα ενότητας από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Αναστάσιμο μήνυμα ενότητας από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Απρίλιος 28, 2019 - 12:38
0 σχόλια

Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τον ελληνικό λαό αλλά και τους ευρωπαίους πολίτες, ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη δήλωσή του μετά την Ανάσταση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα. Για τους ευρωπαίους πολίτες ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει την ανάγκη «ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται»

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Χριστός Ανέστη!

Εύχομαι το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τον Λαό μας και το Έθνος μας στην πορεία μας για την εκπλήρωση της Ιστορικής μας Αποστολής. Ιδίως δε για την, υπό όρους αρραγούς ενότητας, υπεράσπιση της Πατρίδας, των Εθνικών μας Θεμάτων και των Εθνικών μας Δικαίων, καθώς και για την πρόοδο και ανάπτυξη του Τόπου, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της Δικαιοσύνης, κατ’ εξοχήν δε της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Εύχομαι, επίσης, το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους Πολίτες της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται, έχοντας πάντα κατά νου ότι αυτά επιβουλεύονται, κατ’ ουσίαν και κατ’ αποτέλεσμα, τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Χρόνια Πολλά!

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.