Ανάσες στους βασικούς δίνει ο Βεργέτης στο ματς με Αιγινιακό

Ανάσες στους βασικούς δίνει ο Βεργέτης στο ματς με Αιγινιακό

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 14:56
0 σχόλια

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο στα έως τώρα παιχνίδια αναμένεται να δώσει ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ενόψει του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη κόντρα στον Αιγινιακό.

Το ροτέισον στην ενδεκάδα του Αστέρα φαντάζει επιβεβλημένο έτσι ώστε να πάρουν ανάσες ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει το κουπί των συνεχόμενων αγώνων και ο προπονητής του Αστέρα τους θέλει φρέσκους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στην Τρίπολη έμειναν Ουσέρο, Κοσίτσκι ,Γκόιαν ,Ρόλε και Μάσα ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Σανκαρέ, Τορμένα, Κουρμέλης και Μπαντιμπανγκά.

 Η αποστολή των Αρκάδων: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Παπαχρήστος, Κιτόκο, Γογωνάς, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Μουνάφο, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Γαρυφαλλόπουλος, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Πάρα και Μπακασέτας.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.