«Ανάσα» οι προσλήψεις προσωπικού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (vid)

«Ανάσα» οι προσλήψεις προσωπικού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (vid)

Απρίλιος 03, 2017 - 11:40
1 σχόλια

Για τις προσλήψεις προσωπικού που έχουν γίνει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μίλησε ο διοικητής Πέτρος Τομάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Ο κ. Τομάρας φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για την ενίσχυση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, καθώς οι προσλήψεις οι οποίες ανέφερε ότι έχουν γίνει και έχουν δρομολογηθεί, είναι αρκετές και εξασφαλίζουν την πλήρη στελέχωση των κλινικών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Οι προσλήψεις που έγιναν το 2016 ήταν 26, και ακολούθησαν ακόμα περισσότερες το 2017, όπως είπε ο κ. Τομάρας. Το Παναρκαδικό τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλες ελλείψεις τόσο σε ιατρικό όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό, με τους εργαζομένους να έχουν φτάσει στα όριά τους καθώς καλούνταν να καλύψουν πολλές βάρδιες. Σημειωτέον ότι κάποιες κλινικές του Νοσοκομείου συγχωνεύτηκαν, προκειμένου το προσωπικό να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των νοσηλευομένων.

Όπως ανέφερε ο κ. διοικητής, το 2107 ήρθαν 22 νέοι εργαζόμενοι, από τους οποίους  1 Γυναικολόγος, 1 Νευρολόγος και 1 Ορθοπεδικός, 1 διοικητικός, 17 από τον ΟΑΕΔ με 12μηνες συμβάσεις, 7 νοσηλευτές και στο Ψυχιατρικό 6 άτομα. 1 επικουρικός και υπάρχουν σε αναμονή άλλες 22 προσλήψεις.

Από αυτούς είναι 3 αναισθησιολόγοι, 1 χειρουργός, 2 παιδίατροι, 1 ψυχίατρος και αναμένεται το τελικό ΦΕΚ και η ορκωμοσια. Αυτές οι προσλήψεις, όμως, ίσως καθυστερήσουν, επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους ιατρούς.

Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η πρόσληψη ενός ογκολόγου παθολόγου και ενός καρδιολόγου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κατέβαλε και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι όποιες ελλείψεις να επηρεάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Εφ.Κ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Ανάσα» οι προσλήψεις προσωπικού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

για τις προσλήψεις προσωπικού που έχουν γίνει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης: ΣΧΟΛΙΑ 0. βγείτε από τις τρύπες σας ρε και μιλήστε. Παυλάρα; Τόμσεν; κανείς οεο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.