Ανάσα δροσιάς για την τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (video)

Ανάσα δροσιάς για την τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (video)

Ιούλιος 29, 2015 - 20:48
0 σχόλια

Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών είναι αφόρητος και σε αρκετές περιπτώσεις η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, κάνοντας πολλούς να δυσκολεύονται να μετακινηθούν και να κάνουν τις εργασίες της καθημερινότητάς τους.

Οι ευπαθείς ομάδες όπως τα παιδιά και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, είναι αυτές που βάλλονται περισσότερο από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες .

Ο  Δήμος Τρίπολης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την αντιμετώπιση Υψηλών Θερμοκρασιών και Καύσωνα, διαθέτει τις δύο αίθουσες που στεγάζεται το ΚΑΠΗ (Πλ. Βαλτετσίου και Παπαρηγοπούλου), καθώς και μια αίθουσα του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου, όπου είναι κλιματιζόμενες. Στις αίθουσες αυτές μπορούν να πάνε άτομα ευπαθών ομάδων για να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Το Arcadia Portal βρέθηκε στα ΚΑΠΗ και συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν  την χρήση του κλιματιστικού, περνώντας τις ώρες τους στις κλιματιζόμενες αίθουσες.

Μόνο τα καλύτερα επεφύλαξαν να μας πουν οι επισκέπτες των ΚΑΠΗ καθώς όπως ανέφεραν οι παροχές και η εξυπηρέτηση είναι άψογες. Όσοι βρίσκονται εκεί, περνούν ευχάριστες ώρες  ανταλλάσσοντας απόψεις και πίνοντας το καφεδάκι τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανάσα δροσιάς στα ΚΑΠΗ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.