Αναπτυξιακό και αγάπη μόνο!

Αναπτυξιακό και αγάπη μόνο!

Μάρτιος 01, 2018 - 12:48
8 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πώς νιώθετε, καλά μου Τρπολιτσιωτάκια, που ύστερα από δύο μέρες κυκλοφορείτε και πάλι ελεύθερα στον δρόμο; Πάντως, μια και είχαν έρθει μπάτσοι από όλη τη Ελλάδα, αρκετοί από εσάς συναντήσατε παλιούς φίλους από τον στρατό, συντρόφους από την ΚΝΕ, χαμένους συμμαθητές… Το Αναπτυξιακό μάς έφερε πιο κοντά, σαν τον χρυσό, ένα πράγμα, που ήταν το μόνο που δεν έταξε ο Αλέξης.

Φρούριο γίναμε! Όλα περνούσαν από τον έλεγχο στην πόρτα του Πνευματικού. Ακόμα και μια τσάντα με μαρούλια και πορτοκάλια.

Το συνέδριο μάς έφερε πιο κοντά. Πιο κοντά όμως από όλους, έφερε τον Μήτσο με τον Σκουρλέτη. Μιάμιση ώρα, σου λέει, τον είχε ο Μήτσος τον Σκουρλέτη και του ‘λεγε, του ‘λεγε… Υποθέτουμε για τα 3 δισ. ευρώ επενδύσεις που θα κάνουν οι Κινέζοι στο Μυθολογικό Πάρκο.

Τώρα, αν ήρθε και ο Μήτσος κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ γενικά, θα σας γελάσουμε. Πάντως, προσπάθησε πολύ! Είπε εκατό φορές ότι τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια, ούτε ο Τσακαλώτος τέτοια λύσσα πια!..

Και δώσ’ του να λέει ότι έρχεται η ανάπτυξη και η μεταμνημονιακή εποχή…

Μήτσο, σε βλέπω συνεργάτη του Καρανίκα στο Γραφείο του Αλέξη να του γράφεις τα δελτία Τύπου!

Εδώ τα βρήκαν ο Αλέξης με τον Πετράν και δεν μπορείτε μια χούφτα συνδικαλιστές να τα βρείτε μεταξύ σας και να κάνετε μια μεγάλη πορεία; Όλο λόγια και… ιδεολογικές διαφορές και οι από πάνω να μας πίνουν το μεδούλι!

Και δεν μου λέτε… Ο ρουφιάνος του λαγού-μπροστάρη δεν τον ενημέρωσε ότι ο Αλέξης δεν είχε ξεκινήσει ακόμα την ομιλία του και εκείνος διέλυσε το συλλαλητήριο;..

Το πρώτο χημικό, πάντως, το φάγαμε… κατά λάθος. Έτσι είπε το όργανο που… του ΄φυγε. Φιλαράκο, τα χημικά δεν είναι… αέρια να σου φεύγουν στο πλήθος και μετά να πεις ουπς! Σας μπούχισα κατά λάθος!

Τέλος πάντων, τα όσα έγιναν πίσω από τις κλούβες ήταν πρωτόγνωρα. Μέσα στο Πνευματικό, πάλι, όλη η Τρίπολη, τρία πούλμαν από την Καλαμάτα, εξωγήινοι από τον Σείριο, όλο το Enterprise και ο δρ Σποκ, ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Τζεντάι, κόσμος και λαός, σας λέω!..

Και όλες οι φυλές του δημοκρατικού μας τόξου: Δεξιοί, αριστεροί και πασόκοι, μισοί-μισοί, κουκουέδες, Παπανδρεϊκοί όλοι περίμεναν τον Αλέξη να τους διαφωτίσει…

Χαχα! Και μετά ξύπνησε ο Αλέξης… Τον Πετράν περίμεναν να τους δει ότι ήταν εκεί για να τον χειροκροτήσουν.

Καλή η διοργάνωση, αλλά οι καθυστερήσεις στις συνεδρίες τεράστιες, με αποκορύφωμα εκείνη των δημάρχων που από τις 17:00 τελικά ξεκίνησε στις 20:00 επειδή, λέει, η ΕΡΤ ήθελε να διαλέξει τον καλύτερο χώρο.

Πάντως, αγαπημένοι μας της ΕΡΤ, το συλλαλητήριο στην Τρίπολη δεν το καλύψατε. Δεν ήταν αρκετά συναρπαστικό, ε;

Κι εκεί που αγόρευε ο Πετράν για τα έργα, για τα σκουπίδια, για τη ΣΔΙΤ, για τα μεγάλα σουξέ της περιφερειακής αρχής, από κάτω ο Μήτσος σκούνταγε τον διπλανό του τον Κατρούγκαλο, του έδειχνε τον Πέτρο και του ‘λεγε: «Τον ακούς τι λέει; Τον ακούς;».

Συλλαβιστά – ψιθυριστά γιατί πονάω, βρε Μήτσο μου, που λέει και το άσμα! Δεν φτάνει που καρφώθηκες, τον ψόφησες και στο κούνημα τον Κατρούγκαλο όπως η Μενεγάκη τον Κουτσογιαννόπουλο!

Άχτι το ‘χει ο Κωστάκης και σε κάθε ευκαιρία το επαναλαμβάνει: Η ΣΔΙΤ δεν θα υπογραφεί. Δεν ‘πα να το είπε ο Τσίπρας, δεν ‘πα να το είπε ο Φλαμπουράρης, δεν ‘πα να το είπε ο Πετράν, δεν ‘πα να υπογραφεί κιόλας; Τον Κωστάκη δεν τον νοιάζει, είναι στον κόσμο του και εκεί είναι όλα ωραία!

Θα χορτάσουμε έργα! Πάρτε έργα με το τσουβάλι! Πανηγυρίστε, αδέρφια! Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο λόγος της κυβέρνησης είναι συμβόλαιο…

Και κανείς δεν ρώτησε, βρε παιδιά, τον Πρωθυπουργό: Με εκείνες τις λακκούβες, τι θα γίνει;..


8 Σχόλια

Για να καταλάβω: ο (κάθε) πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για τις λακούβες της Τρίπολης; Τί λογική γουδί είναι αυτή; Τότε τί τον έχουμε τον Παυλή; Να μου πεις, δεν θα είναι και πολύ ακόμα δήμαρχος, οπότε...

Εσύ 13.10 πρέπει να σκεφτόσουνα όλη τη μέρα πως θα συνδέσεις ΚΑΙ αυτό το άρθρο με τον Μήτσο για να σου δώσουν και σήμερα το μεροκάματο.

Anonymous 14:15 Δηλαδή ρε μεγάλε θέλεις να μας πεις ότι περιμένεις να έρθει ο πρωθυπουργός να σου φτιάξει τις λακούβες της πόλης σου ή ο δήμαρχος που τον ψήφισες γι' αυτό το λόγο; Και γιατί τσιτώθηκες που είπε ο άλλος για τον Παυλή; Αρραβωνιστικός σου είναι;

Δεν είπες ότι με τέτοιες αγκαλιές και φιλοφρονήσεις, θα κατέβει με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ ο Πετράν. Υ.Γ.: δεν είναι πρέπον χρησιμοποιείς τον όρο μπάτσοι, εσύ η ωδή της ευγένεια. Πάλι καλά που δεν ακούσαμε κανένα γαμ.... Αρκάδες

Ήταν τα ίδια ΜΑΤ που είχε φωνάξει ο Πετράν στις συνεδριάσεις για τα σκουπίδια. Με τη διαφορά ότι τώρα περνούσες από σωματικό έλεγχο, ενώ τότε δεν περνούσες καθόλου και την ομοιότητα ότι τα θέματα ήταν αναπτυξιακά και τότε και τώρα. Μάλλον υπάρχει τόσο αναπτυξιακή δυναμική που πρέπει να την ελέγχουμε με ΜΑΤ.

Αυτό δεν ήταν Περιφερειακό συνέδριο για την ανάπτυξη, αλλά περιφερειακό συνέδριο της Αστυνομίας. Πόσους είχαν φέρει για να φυλάνε τον Φλάμπ με τον Αλέξη; Ούτε ο Ιούλιος Καίσαρας να ήταν. Την έχουν ψωνίσει τόσο πολύ στην κυβέρνηση; Αυτοί δεν έλεγαν ότι είναι παιδιά του λαού; Έτσι είναι τα παιδιά του λαού; Τα φυλάνε με κλούβες και ΜΑΤ για να μην τους πλησιάσει ο ...λαός; Το ψέμα και η μπαρούφα πήγε σύννεφο για άλλη μια φορά. Συριζαίοι είναι, τι περιμένεις; Καλά ο Παυλής, αφασία. Ποιότητα στην εξουσία. Το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι θυμίζει όσο αφορά τα σκουπίδια...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "TO KNOW US BETTER"!!! ΑΛΕΞΗ, ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.