Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος (pics,vid)

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος (pics,vid)

Δεκέμβριος 04, 2019 - 09:12
0 σχόλια

Το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» με πολύχρωμα φώτα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο  Δημήτρη Καμπόσο, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους.

Η όμορφη εκδήλωση περιελάμβανε, ένα υπαίθριο show με πατίνια,Το SantargosFun 2019 -Τρέχουμε για καλό σκοπό στο Άργος σε συνεργασία με το Κάνε μια ευχή Ελλάδας, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, τραγούδια και χορός από:

Τη Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Άργους Τελέσιλλα,   “Christmas Medley”  από την Μπάντα Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, το Χορευτικό σύνολο μαθητών από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Αφοι Μαλτέζου  και την  Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία & Ορχήστρα Λυκείου των Ελληνίδων Άργους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Γενική Δ/ντρια του MAKE-A-WISH - Κάνε μια ευχή Ελλάδας ,Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, κρέμασαν μαζί το 1ο Αστέρι στο Δέντρο των Ευχών στολίζοντας ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης.

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)    

 

Από το ArgolidaPortal.gr
Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Άργος - Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Δ. Καμπόσο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.