Άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο (pics,vid)

Άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο (pics,vid)

Δεκέμβριος 15, 2019 - 15:40
0 σχόλια

Με εορταστική διάθεση και χριστουγεννιάτικες μελωδίες άναψε τα φώτα του το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Ναυπλιέων στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος.

Η Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, η παιδική χορωδία «TAMPERAMENTO», η χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, ο Αθλητικός Προοδευτικός Σύλλογος «Χοροκίνηση» και το Κουαρτέτο εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και την φιλική εμφάνιση της Πένυς Ξενάκη έδωσαν σε δημότες και επισκέπτες εορταστικούς ρυθμούς. 

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου έδωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή του Δήμου, δεν έλειψαν οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων. (φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

Από το Argolidaportal.gr

Video: 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.