Ανανέωσε με τον Α.Ο. Τεγέας ο Καραμπέτσος

Ανανέωσε με τον Α.Ο. Τεγέας ο Καραμπέτσος

Ιούλιος 26, 2019 - 15:08
0 σχόλια

Την φανέλα με το νούμερο δέκα του Α.Ο. Τεγέας θα συνεχίσει να φοράει και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Καραμπέτσος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του και παραμένει στους πράσινους.

Ο 28χρονός ταλαντούχος εξτρέμ θα είναι και πάλι ο ηγέτης της μεσοεπιθετικής γραμμής της Τεγέας η οποία αναμένεται να στηρίξει ξανά πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας πάνω του δεδομένης της ταχύτητας και της τεχνικής του κατάρτισης.

Ο Χρήστος Καραμπέτσος ήταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής Τεγέας στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με 6 γκολ έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό του και αρκετές ασίστ που μετατράπηκαν από τους συμπαίχτες του σε τέρμα.

Από κει και πέρα εκτός από την παραμονή του Χρήστου Καραμπέτσου η οποία ήταν βασική προτεραιότητα ο Α.Ο. Τεγέας εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιήσει και την πρώτη του μεταγραφική κίνηση με την ομάδα να βρίσκεται στην διαδικασία του προγραμματισμού της νέας χρονιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.