Ανανέωσε με Κοσκολό - Τζιανή, πήρε και Μέλλο ο Απόλλωνας Τυρού

Ανανέωσε με Κοσκολό - Τζιανή, πήρε και Μέλλο ο Απόλλωνας Τυρού

Ιούλιος 25, 2017 - 20:14
3 σχόλια

Δύο σημαντικές ανανεώσεις και μια εξίσου σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Τυρού με τον Δημήτρη Κοσκολό και τον Χρήστο Τζιανή να ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας η οποία έκανε την έκπληξη και με την απόκτηση του Σωτήρη Μέλλου.

Ο Δημήτρης Κοσκολός και ο Χρήστος Τζιανής θα συνεχίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φορούν την κυανόλευκη φανέλα του Απόλλωνα ενώ και ο Σωτήρης Μέλλος μετά την προ ημερών αποχώρηση του από τον Παναρκαδικό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ομάδα του Τυρού.

Στην μεταγραφή του Μέλλου στον Απόλλωνα καθοριστική ήταν οι συμβολή και των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών (Κοσκολού-Τζιανή) που τους συνδέει μακρόχρονη φιλία, με τους τρεις άσους να σμίγουν και πάλι ποδοσφαιρικά έπειτα από το κοινό πέρασμα τους από τον Παναρκαδικό.

Ο Κοσκολός μετά την εξαιρετική περσινή του χρονιά θα είναι και πάλι από τους βασικούς άξονες της μεσαίας γραμμής του Απόλλωνα. Ο Χρήστος Τζιανής αφήνει πίσω του τις ατυχίες της περσινής χρονιάς και ο Σωτήρης Μέλλος μετά την πολυετή θητεία στις Εθνικές κατηγορίες και την Γ’ Εθνική πηγαίνει στον Τυρό για να δώσει έξτρα ποιότητα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της νέας του ομάδας.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.