Άναμμα του δέντρου με τους Kings στην Τρίπολη

Άναμμα του δέντρου με τους Kings στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 05, 2017 - 09:40
1 σχόλια

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα 6:00 μ.μ. - Πλατεία Πετρινού ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ

Η ώρα έφτασε, η πόλη φοράει τα καλά της!!! Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Πετρινού ο Δήμαρχος της πόλης, μαζί με όλους τους δημότες ανάβουμε τα λαμπερά φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και φέτος, για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους, μας περιμένουν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό ο Άι-Βασίλης και το πιστό του ξωτικό, η Ξυλοπόδαρη των Χριστουγέννων, το ατελιέ των Χριστουγέννων, το θέατρο με τις μαριονέτες, πολύ ζεστή σοκολάτα και φυσικά πολλά πολλά δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους!

Μαζί τους, η Φιλαρμονική του δήμου, η Παιδική Χορωδία «Τα Σπουργίτια» από τη Χορωδία Τρίπολης, η παιδική χορωδία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE, αλλά και το αγαπημένο συγκρότημα των μικρών και μεγάλων μας φίλων οι KINGS!

Στο τέλος της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης με βοηθό του τον δήμαρχο της Τρίπολης μοιράζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Δήμος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εξαιρετικος ο στολισμος στην Καλαβρυτων!! Οσοι περασουν για να πανε Βυτινα και στους αλλους πανεμορφους προορισμους θα μεινουν αναυδοι!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.